Ludovic Orban, despre excluderea lui Daniel Zamfir din PNL: Nu o fac cu placere, sincer, dar sunt obligat

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Ludovic Orban, despre excluderea lui Daniel Zamfir din PNL: Nu o fac cu placere, sincer, dar sunt obligat


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Am formulat propunerea de excludere (din partid - n.r.). Motivele care au stat la baza acestei propuneri sunt nerespectarea hotararilor organismelor statutare ale partidului si atacuile sistematice asupra conducerii PNL, impotriva liderilor PNL", a declarat Ludovic Orban.
Acesta a spus ca a monitorizat presa timp de patru luni si niciun lider PSD nu a reusit sa-l egaleze pe Zamfir in ceea ce priveste atacurile la adresa PNL.
"Chiar faceam o monitorizare de presa pe ultimele patru luni, nu exista niciun lider PSD care sa-l egaleze pe Zamfir la atacurile impotriva PNL si impotriva leadership-ului PNL. Nu o fac cu placere, sincer, dar sunt obligat sa o fac, pentru ca PNL are destui adeversari si intotdeauna cei mai periculosi adeversari sunt cei pe care nu ii cunosti. Stiti vorba aia "Apara-ma Doamne de dusmani, ca de prieteni am eu grja"", potrivit liderului PNL.
Intrebat daca nu este vreo problema ca, prin excluderea lui Daniel Zamfir partidul va pierde un senator, Orban a replicat: "Sunt convins ca reprezentarea PNL in Parlament va fi la fel de puternica si de hotarata, chiar daca se va lua aceasta decizie".
Biroul Executiv National al PNL a decis la finalul lunii martie excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir, fost presedinte al Comisiei economice din Senat si initiatorul legii pentru plafonarea dobanzilor la creditele bancare. Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, la finalul sedintei, ca a avut suficienta rabdare in privinta lui Zamfir, caruia ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ludovic Orban | Daniel Zamfir |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --