MESAJE INGERI PĂZITORI ZODII pentru saptamana 11-17 iulie 2018. Ce problema te preocupa?

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


MESAJE INGERI PĂZITORI ZODII pentru saptamana 11-17 iulie 2018. Ce problema te preocupa?


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Ingerii iti sunt intotdeauna alaturi si vor sa te ajute, dar ei functioneaza dupa legile Universale printre care si cea a liberului arbitru care permite omului sa isi faca propriile alegeri fara sa fie calauzit, tocmai pentru a experimenta ce se intampla cand alege x fata de ce se intampla cand alege y si asa se manifesta legea karmei - actiune urmata de consecinta.
Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!
Ei intervin doar atunci cand fie esti in mare pericol, fie te abati prea mult de la drumul sufletului. Exact asa cum face si un parinte cu copiii sai la locul de joaca.
Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Invata sa vorbesti mereu cu ingerii tai asa cum faci cu cel mai bun prieten.
Vei fi uimit cata claritate primesti si cat de mult bine va veni usor pe calea ta. Vei invata sa accepti faptul ca ceva ce nu s-a intamplat conform dorintei tale este de fapt un lucru bun. Cine stie de ce rau ai fost ferit de ingeri daca s-ar fi intamplat ce vroiai?
Si tu simti ca esti indrumat si calauzit de ingerii tai? Dovezile sunt in jurul tau, semne, "coincidente", sincronicitati in care parca cineva a asezat cu mana ca tu sa fii intr-un loc si nu in altul, sa ti se intample un lucru aparent inexplicabil ca sa fii ferit de altceva mult mai rau.
Ingerii care iti vegheaza zodia in care te-ai nascut fac parte din ingerii de la nastere, pentru ca data nasterii determina zodia persoanei.
Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.
Ce intrebare vrei sa pui acum ingerilor tai? Iata pasii:
respira adanc si rar de 3 ori.
inchide ochii si pune mana pe inima ta.
simte care este intrebarea, preocuparea sau cerinta pe care o ai de formulat si despre care doresti sa primesti o calauzire sau un raspuns de la ingeri. Apoi citeste la zodia ta.
daca raspunsul nu are APARENT sens sau legatura cu ce ai intrebat, este pentru ca primesti acel mesaj de care are nevoie sufletul tau acum; acesta este prioritar. Gandeste-te bine si vei intelege de ce l-ai primit.
Inger ingerasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu, totdeauna fii cu mine si ma invata sa fac bine, eu sunt mic, tu fa-ma mare, eu sunt slab, tu fa-ma tare...
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie - 19 aprilie)
Iarta-te: Nu ai facut nimic gresit
Ingerii observa in campul tau o vinovatie care iti influenteaza fericirea pe care o cauti. Te invinovatesti pentru ceva din trecut, dar e timpul sa lasi totul in seama lui Dumnezeu si a ingerilor tai, mai ales ca autoinvinovatirea este neproductiva si nesanatoasa. De fapt, chiar nu ai facut nimic gresit. Ai facut tot ce ai putut mai bine in acel ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Saptamana | Problema |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --