METEO. Cum va fi vremea in weekend. In Bucuresti, sunt asteptate furtuni

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


METEO. Cum va fi vremea in weekend. In Bucuresti, sunt asteptate furtuni


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in weekend, vremea va deveni in general instabila, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si noaptea.
In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si mai ales noaptea, cand vor fi averse si se pot semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.
In tara, vor fi averse si se vor semnala descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie in estul, centrul si sudul tarii, precum si in zonele de munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 19 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in extremitatea vestica, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5 grade in estul Transilvaniei si in jurul a 15 grade in regiunile sud-vestice.
Duminica, in tara, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite de descarcari electrice in jumatatea ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: In Bucuresti | Asteptate |
2007-2011 News20.ro --