Magazinele ARKKA Home Lovers au implinit un an! (P)

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Magazinele ARKKA Home Lovers au implinit un an! (P)


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Joi, 9 noiembrie, Arkka Home Lovers a sarbatorit in magazinul din Bucuresti, aflat in Baneasa Shopping City - aripa Feeria, un an plin de reusite, cu decoratiuni si cadouri minunate.
Arkka Home Lovers este o poveste! O poveste ce a inceput sa fie scrisa acum un an, in Bucuresti, de o echipa tanara si ambitioasa, iubitoare de frumos. O echipa ce vrea ca zilnic sa te REindragostesti de casa ta!
Zi de zi, preocuparea principala a echipei Arkka Home Lovers a fost, este si va fi sa ofere decoratiuni si accesorii celor care isi doresc sa se bucure de un camin cald, confortabil, ce poarta o puternica tusa personala, oamenilor pasionati de designul de interior, dar si cu un simt practic bine definit.
Pentru a-ti transforma casa in caminul mult visat, Arkka Home Lovers iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de home & deco: de la piese de mobilier, accesorii si decoratiuni cu un design special, in pas cu ultimele tendinte, pana la o gama variata de cadouri, produse de ingrijire si cosmetice, toate avand furnizori cu un renume international: Inart - Grecia, JJA - Franta, Item - Spania, Baylis & Harding - Anglia.
Inart este un brand grecesc, prezent inca din anul 1985 atat pe piata elena, cat si in alte 30 de tari, a carui filozofie are la baza respectul fata de clienti. In magazinele Arkka Home Lovers gasesti mai multe game de produse concepute de acest furnizor (in stil scandinav, romantic si country), al caror design versatil te ajuta sa creezi amenajari functionale si cu multa personalitate.
JJA, un brand din Franta cu peste 40 de ani de experienta, apreciat si recunoscut de marii retaileri, are ca valori principale calitatea, respectul fata de clienti si diversitatea.
Item a fost fondat in Castellbisbal (Barcelona), in 1986, fiind o companie lider in sectorul import-export pentru articole de cadouri si home & deco. Experienta, profesionalismul la cel mai inalt nivel, diversitatea (20.000 de produse, dintre care peste 12.000 de noutati anual) si promovarea celor mai noi tendinte definesc cel mai bine acest furnizor.
Baylis & Harding este un brand cu traditie in Anglia, ce comercializeaza cosmetice de lux, la preturi accesibile. Indiferent ca sunt destinate doamnelor, domnilor sau copiilor, produsele Baylis & Harding se remarca prin designul atragator, elegant si rafinat, si prin experienta la superlativ pe care o ofera atunci cand sunt folosite.
A trecut un an de cand magazinele Arkka Home Lovers isi incanta clientii cu decoratiuni originale, ii imbie cu lumanari parfumate, dar si colorate, ii delecteaza cu textile cozy pentru casa, ii a"ajuta" in bucatarie, ii distreaza cu cele mai simpatice jocuri, le sunt alaturi atunci cand aleg cadourile perfecte pentru cei dragi!
Acum, povestea Arkka Home Lovers numara doua magazine, in Bucuresti si Iasi, si o echipa de peste 20 de oameni frumosi, plini de entuziasm.
a"Arkka Home Lovers este proiectul nostru de suflet, in care am investit toata pasiunea si despre care credem cu tarie ca ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Home Lovers | Magazinele |
2007-2011 News20.ro --