Majoritatea masinilor second hand, cumparate "pe incredere" in Romania, in 2017

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Majoritatea masinilor second hand, cumparate "pe incredere" in Romania, in 2017


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Datele analizate releva faptul ca masini ale marcilor Volkswagen, BMW si Audi au fost cele mai verificate de clientii de automobile rulate din Romania, in timp ce maximum 1% dintre clientii de masini vechi Renault, Dacia, Fiat sau Peugeot verifica istoricul online.
Pe de alta parte, marea majoritate a masinilor mai vechi de 10 ani sunt cumparate fara a avea istoricul verificat online.
Potrivit platformei autoDNA.ro, masinile rulate pot fi verificate in patru moduri: online (istoric daune si kilometri), reprezentante (istoric service), ateliere service independente si mecanici independenti care se deplaseaza unde se afla masina vizata de client.
Din totalul verificarilor efectuate pe autoDNA.ro anul trecut, platforma a oferit informatii despre date tehnice, istoric de furt si lista dotarilor din fabrica pentru aproape toate masinile, precum si date despre istoric (avarii sau kilometri) in mai mult de 50% din cazuri.
Pe categorii de vechime, verificarile de istoric la nivelul anului 2017 arata ca aproximativ 50% dintre masinile verificate au intre 6 si 10 ani vechime, masinile de pana in 6 ani vechime reprezinta putin peste 25% din totalul verificarilor, iar mai putin de 5% dintre masinile verificate au avut peste 15 ani vechime.
Platforma de verificare online a istoricului masinilor autoDNA.ro activeaza pe piata din Romania din 2015, sub forma de franciza, avand sediul central in Polonia. ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Majoritatea | Romania |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --