Marian Neacsu, atac la Dragnea: “Oricine are curajul sa se opuna ideilor Liderului Maxim este minimalizat”

“Am luat decizia sa ma alatur echipei PRO Romania, constient fiind ca aici este singurul loc in care se poate face, in momentul de fata, politica social-democrata autentica, orientata spre oameni si nevoile lor”, afirma Marian Neacsu, intr-o declaratie de presa transmisa marti.
El spune ca nu i-a fost usor sa paraseasca PSD, dupa mai bine de 20 de ani, dar are convingerea ca “sub actuala conducere partidul se indreapta catre disolutie”.
“Tuturor celor care se vor grabi sa catalogheze gestul meu drept un act de tradare le voi reaminti ca, inainte de a face acest pas, am parcurs toate caile statutare in interiorul partidului. Din pacate insa, de o buna bucata de vreme, orice dezbatere de idei in PSD a fost suprimata, iar oricine are curajul sa se opuna ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat si, in cele din urma, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru multi dintre colegii cu care am dus, umar la umar, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi partas la asa ceva!”, adauga Neacsu.
Fostul secretar general al PSD Marian Neacsu s-a inscris in Pro Romania si va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *