Masina va fi mai in siguranta in parcarea obisnuita dupa ce montezi alarme auto de top

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Masina va fi mai in siguranta in parcarea obisnuita dupa ce montezi alarme auto de top


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
In afara de o parcare privata, unde exista camere de supraveghere si paza mai mereu, in parcarile obisnuite din fata blocului masina ta nu este in siguranta nicio secunda. Pe timp de zi sau de noapte parcarea este locul ideal pentru orice individ certat cu legea pentru a actiona dupa bunul plac si a lasa si ceva pagube proprietarilor. Masina sta in parcare cel putin 8-10 ore, timp suficient sa fie "incercata" de oricine, fara sisteme de alarmare nu am putea sa ne culcam linistiti si sa ne trezim dimineata cu masina intreaga. Insa, nu orice sistem de securitate pentru masini reuseste sa garanteze o siguranta sporita. Cele mai vechi aveau doar o avertizare sonora puternica si cam atat, nu era suficienta de cele mai multe ori, masina nu era pusa la adapost de spargeri in acest fel.

Simplu de montat si de folosit

Astazi sistemele moderne de alarmare pentru masini au si notificari direct pe telefon sau pe telecomanda, pot sa previna orice fel de incercare de intrare in masina, diagnosticarea tipului de problema depistata se realizeaza pe loc.

Montarea unor alarme auto moderne este simpla, dureaza cateva minute, actionarea lor se face si din casa, pot sa aiba raza de actiune de pana la 1600 m, telecomanda este simplu de folosit si de actionat. Cele mai multe tipuri de alarme auto pot porni si motorul pentru ca masina sa fie incalzita cand ajungi la ea, usile sau portbagajul pot fi accesate si ele, inchise sau deschise, sistemul electric este controlat de asemenea tot din telecomanda.

Cu noile alarme auto este mult mai simplu sa stii cand masina ta e in siguranta si cand e posibil sa aiba o problema, aplicatiile pentru smartphone pot sa iti spuna in timp real tot ce tine de functionarea sistemelor de alarmare, avand astfel control total asupra autovehicului.

Pe Falcon.ro alarmele auto au preturi bune si caracteristici utile pentru orice tip de masina

Falcon comercializeaza asemenea alarme pentru masina de la firme recunoscute la nivel international pentru calitate si eficienta. Telecomanda nu se poate clona, livrarea este gratuita la comenzi peste 250 de lei, iar sistemele de alarmare se pot instala la cerere in showroom.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Alarme Auto | Alarma Auto |
2007-2011 News20.ro --