Mihaela Radulescu, jefuita de telefonul de 500 euro in Franta

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Mihaela Radulescu, jefuita de telefonul de 500 euro in Franta


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Mihaela a avut un soc cand s-a trezit, in urma cu doar cateva zile, fara telefonul mobil. Vedeta, stabilita la Monaco, a pierdut, astfel, peste 1.000 de date de contact pe care le stransese cu greu in timpul carierei de prezentatoare TV.

Mereu imbracata sic, in hai­ne de firma, Mihaela a fost o tinta usoara pentru sutii de buzunare care au impanzit cochetele stradute din Franta.

Aflata la plimbare, vedeta nici macar nu a simtit cand i-a fost sustras telefonul mobil, din geanta. Paguba materiala nu este una semnificativa pentru Mihaela, chiar daca mobilul, marca Blackberry, costa aproximativ 500 de euro.

Ea regreta mai degraba cele peste 1.000 de date de contact: prieteni, vedete si colaboratori din televiziune, pe care acum se straduieste, din rasputeri, sa le recupereze.

Cine ii trimite sms, asa cum am facut si noi, fara sa avem habar de acest incident neplacut, se trezeste cu un mesaj impersonal, din partea Mihaelei: "Nu mai stiu cine sunteti, am telefon nou, fara agenda, caci mi l-au furat".

Desi cunoaste foarte bine imprejurarile in care a fost jefuita, Mihaela a inghitit in sec si s-a resemnat fara sa faca tam-tam: "Nu vreau sa dau detalii", ne-a spus ea. Pana nu de mult, vedeta ridica in slavi autoritatile din Monaco, dar iata ca, o data iesita din zona de siguranta, vedeta Antenei 1 a si fost pradata de hoti.

Blackberry, un mic calculator portabil

Blackberry este un telefon "inteligent", cu aplicatii business, folosit de toti oamenii de afaceri. In afara de proprietatile specifice unui telefon obisnuit, ofera acces la Internet, posibilitatea de a primi si de a trimite e-mailuri, MMS-uri, permite vizualizarea fisierelor in cele mai cunoscute formate Word, Excel, PowerPoint.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Blackberry | Mihaela Radulescu |
Sursa: Click

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
© 2007-2011 News20.ro --