Mihai Fifor, ministrul Apararii: Eu nu cred in chestiunea aceasta cu ministrii cu probleme penale

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Mihai Fifor, ministrul Apararii: Eu nu cred in chestiunea aceasta cu ministrii cu probleme penale


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Ma bucur ca acest Comitet Executiv are loc astazi, era nevoie de lucru acesta. Intotdeauna cand sunt probleme este bine sa le discutam in partid, in forurile statutare. Or, tocmai asta vom face astazi. Eu zic ca de aici vom iesi cu o concluzie cat se poate de clara. (...) Eu nu cred in chestiunea aceasta cu ministrii cu probleme penale, eu discut despre colegii mei care, atat timp cat in Romania exista prezumtie de nevinovatie, aceasta trebuie aplicata. Or, eu asa stiu ca spune Constitutia, ca un om pana cand nu are o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila este un om nevinovat, asa ca dati-mi voie sa nu comentez despre astfel de... Sunt om de partid si niciodata eu nu am iesit din linia partidului iar astazi in CEx voi urma exact ce decide CEx-ul", a spus Fifor inaintea sedintei conducerii PSD, citat de Agerpres.
Intrebat despre posibilitatea demisiei premierului Mihai Tudose, Fifor a raspuns: "Haideti sa nu anticipam, sa vedem ce se discuta in interiorul Comitetului Executiv, eu sunt foarte optimist si ma gandesc ca intotdeauna am gasit solutii pentru a aseza lucrurile si cred asta se va intampla si de data asta".
El a precizat ca in aceasta situatie este vorba despre un guvern politic, despre nominalizari politice in cadrul unui guvern.
"Va spun ca om de partid daca vreti, nu ca ministru in Cabinetul Tudose, ca presedinte al Consiliului National, ca nu pot fi niciodata de acord decat cu decizii ale Comitetului Executiv National. Discutam despre un guvern politic, discutam despre nominalizari politice in cadrul unui guvern, nominalizari care au fost facute in CEx care s-au facut prin votul colegilor din CEx. Asa ca in ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Mihai Fifor | Apararii Eu |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --