Ministrul Finantelor, anunt despre lucrarile la autostrada Unirii

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Ministrul Finantelor, anunt despre lucrarile la autostrada Unirii


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Pentru autostrada aveti text clar in lege. Este prevazut exact acest obiectiv al Autostrazii Unirii, este clar mentionat si inclusiv cu credite de angajament si credite bugetare pentru acest obiectiv. Veti gasi acolo si alte obiective de infrastructura mare, Autostrada Brasov - Bacau", a spus Teodorovici, dupa aprobarea de catre Guvern a proiectului Legii bugetului de stat pe 2019.
Ministrul a dat asigurari ca in proiect se regasesc toate obiectivele pe care ministerele le-au trimis si a mentionat ca exista o prevedere care spune ca pe masura ce anumiti indicatori tehnico-economici se aproba de catre Guvern pentru un obiectiv sau altul ministerul de resort este indreptatit sa faca introducerea obiectivului in planul sau de investitii.
Intrebat daca sunt alocati bani pentru calea ferata care duce la Otopeni, ministrul a raspuns: "Sigur, da".
In ceea ce priveste investitiile, ministrul Finantelor a spus ca vor avea loc discutii lunare cu reprezentantii companiilor care se ocupa de drumuri si cai ferate cu privire la stadiile in care se afla obiectivele.
"2019 este un an pe care il mentionam ca fiind anul investitiilor, anul in care economia efectiv trebuie sa fie in ansamblu - si zona privata - cea pentru care Guvernul acorda sprijin si ia masurile care sunt necesare pentru ca lucrurile sa se si intample. Acest domeniu, cel al investitiilor, va primi in plus 15,4 miliarde de lei fata de anul trecut, din care 6 miliarde (de lei - n. r.) vor merge catre zona de transporturi. Ar trebui sa mentionez, alaturi de cele patru zone - asistenta sociala, sanatate, investitii si administratie - sa adaugam si partea de infrastructura de transport unde colegii vor trebui sa ...

Categoria:Economie
ID articol: 151675
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ministrul Finantelor | Unirii |
Taguri: Ministrul Finantelor, Unirii,

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --