Ministrul de externe nord-coreean ameninta SUA cu "o ploaie de foc"

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Ministrul de externe nord-coreean ameninta SUA cu "o ploaie de foc"


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Seful diplomatiei nord-coreene a facut aceste declaratii cu prilejul primirii unei delegatii a agentiei de presa TASS, care a vizitat Phenianul, potrivit presei nord-coreene de stat.
'Este vointa ferma a intregii armate si a poporului Republicii Populare Democrate Coreea (RPDC, denumirea oficiala a tarii - n.r.) de a face sa ploua cu foc peste SUA, care au amenintat sa distruga total RPDC', a spus Ri, citat intr-un comunicat de agentia oficiala nord-coreeana KCNA.
Ri l-a acuzat pe Trump ca, 'prin declaratiile sale belicoase si nesabuite de la ONU', 'a aprins fitilul razboiului' impotriva Coreei de Nord. 'Iubitul nostru comandant suprem Kim Jong-un a avertizat deja in mod ferm ca SUA trebuie sa actioneze intr-o maniera rationala si sa inceteze sa ne mai atace, daca nu vor sa fie umilite in fata lumii intregi, intrand in raza de actiune a tirurilor noastre', a adaugat el.
'Guvernul republicii noastre a declarat deja in mai multe randuri ca orice tentativa de a ne sufoca sub pretextul punerii in aplicare a unei rezolutii care include sanctiuni echivaleaza cu un act de agresiune si de razboi', a amintit ministrul nord-coreean.
Ri a mai apreciat ca programul nuclear nord-coreean este 'rodul valoros al luptei sangeroase a poporului coreean de a-si apara destinul si suveranitatea tarii in fata amenintarii nucleare prelungite a imperialistilor americani, si ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ministrul | Nord-coreean |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --