Mircea Badea: "Foarte tare. Eu n-am mai auzit sa se intample asa ceva. Seful Comisiei are putina treaba. Ramaneti langa aparat"

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Mircea Badea: "Foarte tare. Eu n-am mai auzit sa se intample asa ceva. Seful Comisiei are putina treaba. Ramaneti langa aparat"


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii "In gura presei",declaratia facuta de Florian Coldea dupa audierile de astazi dela Comisia de Control.
"A fost domnul general SRI, Florian Coldea, la Comisia de Control din Parlamentul Romaniei si a avut o declaratie. Dupa a zis ca nu face chiar conferinta de presa ca urmeaza si partea a doua, dandu-ne noua sperante, cetatenilor obisnuiti si protejati", a spus Badea.
"Domnul General Coldea a fost audiat vreo opt ore si jumatate. Am inteles ca au fost si momente comice, ca a plecat Manda din Comisie ca trebuia sa fie in alta parte. Au luat aia pauza, a stat Coldea intr-un birou pe acolo. Foarte tare. Eu n-am mai auzit ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Seful Comisiei | Mircea Badea |

Pe aceeasi tema

    Mircea Badea, gest unic in direct. Nu a mai facut asta niciodata


    Moment unic in platoul emisiunii "In Gura Presei", acolo unde Mircea Badea a facut un gest surprinzator. Vorbind despre mitingul celor din Diaspora, programat in august, realizatorul TV s-a oprit asupra interminabilei discutii privind estimarea numa ...
2007-2011 News20.ro --