Modificari in circulatia trenurilor, dupa incidentul feroviar de la Tandarei

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Modificari in circulatia trenurilor, dupa incidentul feroviar de la Tandarei


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Circulatia feroviara pe linia Tandarei - Murgeanca este in continuare inchisa, astfel ca la trenurile cu plecare din Constanta si Buzau si care au ca destinatie finala Buzau, Constanta si Galati, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloace auto intre Movila - Murgeanca si retur, informeaza CFR Calatori.
Astfel,trenul Regio 8224Constanta (plecare 16.08) - Fetesti (plecare 18.02) - Movila - Tandarei - Murgeanca - Buzau va circula pana la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Murgeanca - Buzau.
Similar,trenul Regio 8223Buzau (plecare 16.20) - Murgeanca - Tandarei - Movila - Fetesti - Constanta va circula pana la Murgeanca, de la Murgeanca la Movila se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Movila - Constanta.
De asemenea,trenul InterRegio 1971Constanta (plecare 18.35) - Fetesti (sosire 19.48) - Movila - Tandarei - Murgeanca - Galati va circula pana la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Murgeanca - Galati.
Pe de alta parte, ca urmare a inchiderii circulatiei in statia Tandarei,trenul Regio 8036Constanta - Fetesti (plecare 13.24) - Tandarei (sosire 13.59) este anulat pe distanta ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Modificari | Tandarei |
2007-2011 News20.ro --