Motivul BOMBĂ al rupturii dintre Gica Popescu si Anghel Iordanescu. "L-a infundat..."

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Motivul BOMBĂ al rupturii dintre Gica Popescu si Anghel Iordanescu. "L-a infundat..."


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Gica Popescu nu-l mai suporta pe Anghel Iordanescu dupa ce a aflat ca fostul selectioner nu ar fi intervenit in favoarea sa pentru a nu fi condamnat in "Dosarul Transferurilor", desi ar fi avut parghiile necesare, scrie Cancan.
Gica Popescu ataca dur: Doar prostii nu vad ca numirea lui Contra la nationala este una politica
"E o chestie personala, absolut nimic cu fotbalul! Ca s-a dus sa lucreze cu ei... Ce daca? Si Belo lucreaza cu Federatia si am ramas tovarasi. Daca maine as ajunge eu la FRF, doar nu l-as da afara pe Belodedici! Si lucreaza cu ei acum, deci nu ma supara asta. Cu Iordanescu e ceva personal, ceva mai urat. Nici nu ne-am mai intalnit si nu tin neaparat sa-l vad", a spus Gica Popescu.
Gica Popescu, interviu INCENDIAR. "Inchisoarea te ajuta sa iti regandesti intreg universul"
Gica Popescu s-a simtit tradat de Anghel Iordanescu, care nu ar fi intervenit in favoarea sa pentru a nu fi condamnat, sustine o persoana din anturajul "Baciului".
"Lucrurile sunt foarte simple. Gica Popescu a aflat ca Anghel Iordanescu l-a tradat. Selectionerul este bun prieten cu un politician care taia si spanzura in momentul in care fostul jucator a fost condamnat, care avea o influenta foarte mare peste tot. Gica ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Anghel Iordanescu | Gica Popescu |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Sport
2007-2011 News20.ro --