Motivul SOC pentru care Mirel Radoi Si-A RENEGAT FRATELE. De ce a incercat Mihai Radoi SĂ SE SINUCIDĂ

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Motivul SOC pentru care Mirel Radoi Si-A RENEGAT FRATELE. De ce a incercat Mihai Radoi SĂ SE SINUCIDĂ


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Mirel Radoi, antrenorul nationalei U21 de fotbal a Romaniei, a primit, luni, cea mai teribila veste. Dupa o cearta cu sotia, fratele sau, Mihai Radoi, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului in care locuia, in Drobeta Turnu Severin. Barbatul in varsta de 37 de ani a fost transportat in stare foarte grava la spitalul din oras. Ulterior, a fost transferat la Timisoara, iar medicii de la Spitalul Judetean fac tot posibilul sa-i salveze viata.

Fratele lui Mirel Radoi, in STARE GRAVĂ. Motivul pentru care a incercat sa se sinucida. Selectionerul U21, la SPITAL

Mirel Radoi s-ar fi indepartat de fratele sau, din cauza comportamentului de care acesta din urma a dat dovada. Cei doi nu se mai intelegeau bine de o buna perioada de timp, iar antrenorul nationalei U21 de fotbal a Romaniei ar fi pastrat legatura cu fratele sau doar pentru nepotul lui.

"Mihai are probleme de mai mult timp cu jocurile de noroc, iar Mirel stia despre tot. Chiar si in aceste conditii, nu si-a lasat fratele singur. La un moment dat, l-a bagat intr-o sedinta si i-a spus ca este dispus sa-l ajute. Nu insa cu bani! Mirel a vrut sa-l interneze ca sa-l vindece de jocurile de noroc, dar Mihai a refuzat", a povestit un apropiat al familiei Radoi pentru Cancan.

Unde era Mirel Radoi in momentul in care fratele sau s-a aruncat de la etaj. Ce decizie a luat selectionerul de la tineret FOTO

"Era, pur si simplu, bolnav cu jocurile. Poker, rummy, barbut, se baga la absolut orice. La mijloc erau sume imense. ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Mihai Radoi | Mirel Radoi |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --