Muscel cLoverFest: atmosfera de pub, aer de munte

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ce-a de-a doua editie oficiala Muscel cLoverFest se va desfasura intre 19-21 august 2011 la Muscel (Dambovita). Printre trupele prezente pe afis se numara Partizan, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, Niste Baieti s.a.
Muscel cLoverFest este singurul festival de coveruri din Romania, desfasurat in spatii neconventionale. Festivalul promoveaza ideea de cover ca inovatie si aport de originalitate, ca experiment muzical. Pe scena sunt invitate nu doar trupele-tribut, ci mai ales trupele care isi arata maiestria in reinterpretarea pieselor celebre.
Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia.

Programul Editiei Doi

Live Music@cLoverFest
Vineri, 19 august
 Gang Band Acoustic
 Adi Manolovici Syndikate
 Marcian Petrescu si Trenul de Noapte
 Coming Back to Live
Sambata, 20 august
 Open Mike/ New Entry Section
 C.O.D.
 Niște Baieți
 Partizan
Duminica, 21 august
 Open Mike/ New Entry Section
 Petre & Kindlein Acoustic Experience
 Glissando

Evenimente conexe festivalului
Open Mike/ New Entry Section – scena deschisa publicului. Amatorii sunt invitați sa cante coveruri. Secțiune dedicata trupelor tinere sau formate ad-hoc. In curand vom anunta regulamentul de inscriere .
cLoverFest pe doua roti: Editia Doi este bike friendly. Pentru pasionatii de MTB avem un drum numai bun de cucerit. Iar sambata dimineata va propunem o expeditie pe doua roti cu plecare din poiana festivalului. Treasure hunting inclus. Trimite-ne un mail pe adresa muscel.cloverfest@gmail.com cu subject „bike” pentru a te inscrie pe lista expeditiei desfasurate in imprejurimile Muscelului.
Swing on… in livada: Pentru amatorii de umbra prietenii nostri de la Minor Swing aduc la Muscel hamace colorate numai bune de agatat in nucii din livada. Swing on! Şi daca va place puteti cumpara unul pentru acasa.
Body painting: pentru copii si nu numai ? trifoi, margarete, arici, gargarite si alte desene nastrusnice inspirate din peisajul muscelean.
Targ de produse agro alimentare: satenii va invita sa degustati preparatele traditionale specifice zonei.
CloverShop: cautati tricourile cu trei foi ale Editiei Doi!
Food&Drink: La bucataria din poiana va pregatim omlete, ciorbe la ceaun, frigarui si alte preparate pe gratar. Ieftin si bun, asa cum v-am obisnuit. Din zori pana tarziu in noapte va invitam la terasa „sa cititi” in cafele si printre (multe) randuri de beri. Apoi mai cereti un rand…
Biletele: Abonament pentru vineri-sambata-duminica: 40 lei/persoana. Abonament pentru sambata-duminica: 30 lei/persoana. Acces gratuit in camping pe baza biletului procurat la intrare.

spot_imgspot_img