Nade pentru crapi gustoase de la Carping.ro

0
Nade pentru crapi gustoase de la Carping.ro

Nadele pentru crapi mereu au facut si fac inca parte din partidele de pescuit ale iubitorilor acestui sport placut. Nadele au ramas, insa retele s-au diversificat de-a lungul timpului. Sortimentele au fost adaptate conform gusturilor pretentiosilor pesti. Magazinul online Carping.ro, pune la dispozitie pe interiorul site-ului, mai exact pe acest link https://www.carping.ro/ tocmai astfel de sortimente de nade care sa fie pe placul crapilor. Magazinul s-a format din cei mai de seama pescari la crap din Romania. Folosind aceste nade de crapi realizate din ingrediente atent alese, au castigat premiu dupa premiu atat la nivel national cat si la nivel european.

Carpfishingul este un sport iubit de multi si trebuie sustinut. Club Carping face tocmai acest lucru, comercializand produse profesioniste dedicate adevaratilor pastionati de pescuit la crapi. Pentru amatori sau pentru profesionisti, nadele de crap au preturi pe bugetul tuturor, pentru ca toti sa aiba acces la mult folositele nade.

Momeala pentru crapi de la Carping.ro pentru partide pescuite reusite

Momeala pentru crapi este strict necesara pentru a avea o partida de pescuit reusita, fara de ea, pestii ar trage mai greu la carlig sau chiar deloc. Compozitia fiecarui tip de nada de crap difera ma mult sau mai putin, dar toate joaca un rol important in procesul e prindere a crapului.

Categoriile de nade afisate de Carping.ro sunt urmatoarele:
? Groundbait
? Pasturi
? Semintele
? Pelete
? Semintele preparate

Pe piata romaneasca se intalnesc foarte multe sortimente de groundbait-uri, dar nu toate reusesc sa atraga crapul. Gratie experientei vaste in concursurile sportive, Carping.ro pune la dispozitie pescarilor o multitudine de nade pentru crapi, perfect pentru pescuitul amator sau pentru cel profesionist. Nadele de crap de tip groundbait furnizate de Club Carping este de mai multe tipuri. La baza retetei, aceasta momeala are o combinatie de fainuri de peste si de cerealiere, seminte, aditivi si sroturi.
? Groundbait Feedermix ? recomandat pentru pescuitul de crap cat si pentru pescuitul stationar. La baza retetei stau germenii de porumb, betaina, spartura de porumb, canepa, realizand o compozitie de nerefuzat pentru crapi
? Groundbait Fast&Furious ? reprezentand cea mai rapida nada, este des folosita de catre pescari
? Pasturile sunt produse premium si foarte atragatoare pentru crapi. Pasta se poate utiliza drept nada de crap pusa pe boilies.
? Peletele sunt un tip de nada de crap pentru fundul apei. Acest tip de momeala este obtinuta in urma combinarii fainii de peste, cereale si uleiuri. Bogata in proteine, aceasta momeala este perfecta pentru a ademeni peste de pe fundul apei in zona de pescuit dorita. Exceptand faptul ca sunt extrem de atragatoare pentru peste, se pot cumpara la preturi avantajoase. Avantajul acestora este ca durata de dizolvare este de doar o ora.
? Semintele de canepa aduc un aport proteic crapilor, au uleiuri bogate in acizi si multe alte lucruri benefice pentru santatea pestilor. Cel mai bun rezultat il dau acestea atunci cand sunt amestecate cu mai multe feluri de boilies sau de groundbait.

Comandarea undei nade de crap este mai usoara online de pe Carping.ro

Pentru a comanda nade de crap eficiente apelati la numarul de telefon 0740020025 sau scrieti un e-mail la adresa info@contact.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *