Ninsori puternice la Moscova, transporturile terestre si aeriene au fost paralizate FOTO si VIDEO

Potrivit agentiei de presa RIA Novosti, care citeaza serviciile meteorologice ale capitalei ruse, “un nou record zilnic de precipitatii in 140 de inregistrare a fost batut” in noaptea de marti spre miercuri, la Moscova, care a batut de asemenea “precedentul record ce data din iarna lui 1995”.
Un strat de zapada de 36 de centimetri a acoperit capitala rusa, precizeaza Centrul meteorologic Fobos pe site, adaugand ca “ninsorile vor slabi (miercuri) seara si se vor opri in cursul noptii” de miercuri spre joi.
Transporturile publice functionau, cu toate acestea, in mod normal, iar marile artere erau doar un pic mai blocate ca de obicei.
Numai aeroporturile erau afectate. Compania nationala Aeroflot a hotarat inca de marti sa anuleze aproximativ 70 de zboruri cu pelcarea sau sosirea pe Aeroportul moscovit Seremetievo, pentru a evita un blocaj. Cateva zeci de zboruri arezentau intarzieri miercuri.
“Un record de ninsori vechi de 20 de ani a fost batut. In afara de asta, temperaturi extreme. Toate serviciile municipale lucreaza in regim deplin. Fiti atenti pe drumuri si trotuare”, a declarat primarul Moscovei Serghei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *