Nu mai astepta pe aeroport cand revii din calatoria de afaceri? Apeleaza la o firma care ofera servicii de transfer (p)

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Nu mai astepta pe aeroport cand revii din calatoria de afaceri? Apeleaza la o firma care ofera servicii de transfer (p)


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Calatoriile in interes de afaceri pot fi un prilej foarte bun de a vedea mai multe tari, de a te imprieteni cu noi parteneri de afaceri, de a gasi puncte comune pe o agenda atat de diferita. Pe langa plimbari si conferinte, seminarii, discutii aprinse pe teme de interes pentru domeniul in care activati, aceste calatorii in interes de afaceri au si o parte mai putin placuta: oboseala. Practic, timp de cateva zile sau saptamani trebuie sa fii mereu in priza, sa cauti poate oportunitati, sa gasesti noi metode de a aduce ce e mai bun pentru firma ta sau a sefilor si pentru a asigura o dezvoltare cat mai obiectiva pe termen lung. La intoarcerea acasa, care se realizeaza de multe ori cu avionul, pentru ca este mai rapid decat alte mijloace de transport, ai deja o oboseala destul de mare acumulata din timpul calatoriei. Asa ca nu ti-ai dori sa mai stai cateva zeci bune de minute pana vine un taxi care nu prea e asa de incantat sa te duca la o adresa mai apropiata. Ce e de facut? Astazi putem spune ca oricine are o alternativa la clasicul taxi de la aeroport: firmele cu servicii de transfer aeroport Otopeni.

Transferul de la si spre aeroport, un serviciu premium care isi merita banii

Ce inseamna transfer aeroport? Inseamna ca ai mereu o masina pregatita sa te transporte in siguranta si in cele mai confortabile conditii de la si spre aeroport, la orice ora din zi si din noapte. Nu ai nevoie decat de o rezervare online sau telefonica si de cateva detalii oferite celui care realizeaza programarea. La final esti asteptat pe aeroport sau acasa si preluat spre destinatia dorita. Cursele pot fi mai ieftine decat cele facute de taximetri, stii ca ai mereu pretul corect si obiectiv, totul e transparent, se poate oferi contract, chitanta pentru prestari servicii, zborurile sunt monitorizate pentru a fi sigur ca primesti masina chiar cand avionul a aterizat pe aeroport. Cum se deosebesc firmele cu servicii de transfer aeroport Otopeni fata de taximetristi? In primul rand ai calitate, in toate privintele. Masina noua, intretinuta, curata inauntru, sofer care iti vorbeste frumos, fara muzica de prost gust, fara injuraturi si comportament agresiv. In al doilea rand, transferul se realizeaza rapid, nu esti ocolit prin n cartiere doar pentru ca suma finala sa fie mai mare, preturile sunt fixe si se stabilesc in functie de coordonatele transportului si de pachetele suplimentare de servicii solicitate. In al treilea rand firmele care inchiriaza masini pentru transport pot oferi si soferi privati, oameni cu experienta care pot sa va duca rapid pana acasa sau de acasa la aeroport, cunoscatori ai orasului si ai tuturor scurtaturilor. Pe langa toate acestea mai adaugam si respectul si profesionalismul, numarul mare de masini din parcurile auto aflate la dispozitia ta oricand doresti, siguranta sporita oferita de masinile asigurate si cu reviziile la zi.

Cu MyLIMO-Cab ajungi la adresa dorita rapid si in siguranta, in conditii premium

Daca te-ai convins ca serviciile de transfer aeroport Otopeni sunt pentru tine poti comanda oricand te intorci din strainatate o masina cu sofer de la MyLIMO-Cab. Firma are doar masini noi, nu mai vechi de trei ani, moderne si perfect intretinute, marcile din oferta curenta pentru transfer fiind Mercedes E Class, VW Passat si Mercedes Viano, Skoda Octavia, Hyundai i40 sau Volkswagen Passat. Transferurile se realizeaza cu limuzina, sunt acceptate si transferuri business si corporate, exista varianta Premium si Van, Select, serviciile sunt disponibile non-stop, rezervarile se pot face si direct pe e-mail. Soferii sunt vorbitori de limba engleza, au o tinuta impecabila, comportament decent, pot purta conversatii placute pe parcursul transferului, cunosc foarte bine orasul si va pot duce rapid la adresa dorita. Noutatea serviciilor firmei amintite consta intr-o aplicate disponibila pe toate tipurile de smartphone-uri moderne, din care se poate calcula estimativ costul transferului, se primeste confirmarea comenzii, se poate monitoriza in timp real soferul si se poate plati direct cu un card bancar-se emite factura, trimisa pe e-mail. Aplicatia ofera suport in limbi de circulatie internationala, vizualizarea soferilor disponibili pe harta, plata cash, card de credit si in baza conturilor corporate.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Transfer Aeroport Otopeni | Transfer Aeroport |
2007-2011 News20.ro --