O noua solutie pentru barbatii carora le cade parul

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


O noua solutie pentru barbatii carora le cade parul


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Cauzele caderii parului sunt diverse si variaza de la predispozitii ereditare sau stres pana la fumat sau o alimentatie inadecvata. Caderea parului, numaratul ultimelor fire din spatele tamplelor sau intalnirea din oglinda cu fruntea din ce in ce mai lata afecteaza din diverse motive atat tinerii, cat si barbatii maturi. Odata cu utilizarea frecventa a produselor de ingrijire, dar si de styling, parul intra in contact cu numeroase substante chimice ce il lasa mai fragil si mai firav.
Toate acestea reprezinta potentiali factori ce pot influenta si accelera caderea parului, din pacate, de cele mai multe ori chiar inainte de varsta de 30 de ani. Un par sanatos si bogat care sa atraga atentie a fost dintotdeauna una dintre dorintele barbatilor, indiferent de timpuri si de societate, iar studiile recente subliniaza ca barbatii au nevoie sa fie din ce in ce mai multumiti de aspectul lor general, incluzandu-se aici si parul.
Exact ca la femei, atunci cand barbatii sunt afectati de caderea parului, mai multe elemente ale vietii lor publice, sociale si private sunt influentate in mod negativ. Barbatii simt uneori nevoia de competitivitate la birou sau in alte medii, sa se simta atragatori in fata partenerei sau in demersurile de gasire a unei partenere, sa se simta relaxati atunci cand practica sporturi outdoor, fara sa poarte sapca, dar si sa faca o impresie buna la intalnirile cu fostii colegi de liceu sau universitate.
Exista numeroase solutii pentru a evita caderea parului la barbati dar cea mai buna este cea oricand la dispozitie deja preparata iar samponul de zi cu zi ofera cea mai buna baza. Inca de la primele semne ale caderii parului, RECUPAR - Sampon cu formula activa care sustine si stimuleaza regenerarea firului de par - fortifica radacina, intareste firul de par, conferind in acelasi timp si volum. Formula unica a acestei solutii, pe baza de ulei de radacina de brusture si ingrediente nutritive ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Barbatii | Solutie |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --