O scrisoare deschisa! Catre nea Piti si baietii, inainte de Romania – Grecia: credem, invingem!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Catre nea Piti si baietii
Nu mai sunt multe ore pana la meci. Meciul despre care vorbim noi toti de trei zile incoace. Vineri noaptea am fost tristi, fara cuvinte. Dar nu fara speranta. Iar acum ne pregatim de lupta: calcam tricoul, impachetam steagul, pregatim fularul. Si, cel mai important, ne recapatam glasul. Si va spunem din inima cateva lucruri asa cum le simtim. ??

Nea Piti, stim ca ti-a fost greu dupa meci, vineri, sa ii faci sa creada ca pot intoarce acel scor la Bucuresti. Si poate nici acum nu va fi mai usor. Dar suntem siguri ca atunci cand vor intra pe teren, baietii pe care tu ii vei alege, se vor bate mai tare ca oricand.

Chiri, capitane, tu stii sa intorci un meci de la minus 2. Ne-ai aratat ca poti trage o echipa dupa tine si aduce o calificare istorica. Si avem incredere ca vei reusi si de data asta. Spune-le baietilor sa nu le fie teama, pentru ca nu vor fi singuri. Vom fi acolo, cu voi, 50.000 de romani, gata sa ne dam ultima farama de voce. Si alte milioane bune, acasa.

Si de vom primi gol primii, trebuie sa stim ca tot putem obtine calificarea. Asa cum in „89, am intors un 0-1 in fata Danemarcei si ne-am calificat la Coppa del Mondo. Un meci ca asta se joaca pana in ultimul minut. Asa cum am obtinut …

spot_imgspot_img