O solutie pentru depasirea asteniei de primavara: 4 stiluri de dans

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


O solutie pentru depasirea asteniei de primavara: 4 stiluri de dans


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Pentru aceasta primavara moda propune patru dansuri in ton cu personalitatea fiecaruia, care ajuta la depasirea asteniei de sezon, oboselii si starilor de anxietate. Este stiut faptul ca fiecare dans are o personalitate aparte, asadar unele se pot mula perfect pe caracterul dansatorului si il pot ajuta sa se relaxeze si sa aiba o stare pozitiva, intr-un timp mai scurt.
Profesorii scolii de dans Arthur Murray Bucuresti recomanda pentru aceasta primavara dansuri precum, tango, salsa, swing si vals ca remediu impotriva predispozitiilor astenice care apar la fiecare shimbare de sezon. Cele patru dansuri sunt un mix intre cele energice si cele lente, calme. Este foarte important ca participantii sa isi regaseasca o parte din propria personalitate in dansul preferat, pentru ca acesta sa actioneze ca un panaceu asupra starilor de oboseala.
Tango, salsa, swing si vals, cele patru dansuri cu personalitati diferite
Instructorii scolii de de dans recomada tangoul pentru cei cu o personalitate puternica, dar in acelasi timp romantica. Tangoul este imbinarea dintre o atitudine patimasa, trairi intense si o nuanta de romantism si candoare. Ritmurile tangoului transmit emotii puternice si creeaza o atmosfera intensa, plina de energie.
Pentru persoanele cu o fire in general energica, plina de vitalitate si umor ritmurile de salsa sunt cele mai potrivite pentru a se regasi in caracterul dansului. Muzica si ritmurile vivace ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Primavara | Depasirea |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --