Oana Florea: Lia Olguta Vasilescu ar fi un candidat bun la prezidentiale

Intr-o discutie pe tema unei eventuale candidaturi a Liei Olguta Vasilescu din partea PSD la alegerile prezidentiale, deputatul PSD Oana Florea a declarat:?
“Mie mi se pare ca ar fi un candidat bun. Daca facem un exercitiu de imaginatie, cred ca in turul doi dna Olguta Vasilescu l-ar spulbera pe Iohannis. Nu cred ca-i face fata Iohannis”, a spus social-democrata.

Si jurnalistul Ion Cristoiu emite o teorie interesanta, potrivit careia, presedintele Klaus Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale, ridicand-o pe aceasta, prin refuzul la minister, la inaltimea de principal adversar.?

a”Nu are nimic cu ea, cred ca am gresi daca am merge pe o parte de psihologie Klaus Iohannis are ceva cu persoana Olguta Vasilescu. Cred ca e un calcul electoral care ar consta in urmatoarele: primul- destabilizarea PSD sugerand, printr-o masinarie de zvonuri, ca ceea ce face el e in intelegere cu Liviu Dragnea ca sa o inlature pe Lia Olguta Vasilescu de la sefia unui minister.
El avea nevoie, dupa concesia uriasa de semnare a celor de pe lista de remaniati, daca era o pozitie anti-PSD categorica nu semna toata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *