Ochelarii Ray Ban: Confort si calitate la superlativ

Ochelarii Ray Ban: Confort si calitate la superlativ

Niciun brand de ochelari nu a fost atat de imitat din punct de vedere al stilului si atat de vandut ca Ray Ban. Ce e extraordinar e ca cele mai populare modele Ray Ban exista pe piata de apropae 70 de ani si se vand foarte bine si acum.
Traditia ochelarilor Ray Ban
Dar exista niste motive plauzibile pentru asta. Ochelarii de soare Ray Ban sunt ochelari de calitate. Se deosebesc prin valoare exceptionala, stil clasi si o expunere excelenta pe piata. Nu este atat de comun ca un lucru ce era la moda pe vremea tatalui sa fie la fel si pentru fiul sau. O caracterstica impresionanta a ochelarilor Ray Ban, care nu ar fi fost posibilia daca nu livrau calitate de-a lungul timpului.

Au continuat sa aiba succesul scontat si expunerea potrivita. Trebuie doar sa rasfoiesti pozele cu eroi si generali americani, din timpul celui de-al doilea razboi mondial si acolo vei intalni brandul Ray Ban. De asemenea, actori si actrite celebre au fost vazute purtand ochelari Ray Ban originali.

In 1980, cand exista o gama larga de modele de ochelari, personajul principal din filmul “Blues Brothers” a purtat ochelari de soare Ray Ban. Chiar si vedeta Miami Vice, Don Johnoson a purtat ochealari Ray Ban. Insa popularitatea acestui brand a explodat atunci cand celebrul Tom Cruise a aparut in filmul Top Gun purtand ochelari de soare Ray Ban Aviator. In 1992, filmul Reservoir Dogs, care a fost desemnat ca fiind filmul cu cea mai buna scena in deschidere, are in distributie personaje purtand ochelari Ray Ban.
Ray Ban – cel mai imitat brand de ochelari de pe planeta
Ochelarii Ray Ban Aviator au fost realizati, initial, pentru fortele aeriene ale US in 1937, pentru a proteja pilotii de razele UV ale soarelui si stralucirea acestora. Mai tarziu, Ray Ban s-a indreptat si catre civili si foarte curand au devenit populari. Insa cel mai imitat model de la Ray Ban este Wayarer.

Acum, modelul Aviator a evoluat, avand mai multe tipuri de lentile si tratamente a acestora, in timp ce Wayfarer a fost dotat cu balamale cu arcuri si lentile polarizate. Ambele au fost regandite cu rame oftalmice si materiale ultra-usoare, realizate din rasini si alte aliaje speciale.

In momentul de fata, ochelarii de soare Ray Ban vin in 43 de stiluri si modele ce sunt relativ simple dar intotdeauna pastrand aceeasi calitate, confort si functionalitate.
Fii atent la calitate
Daca vrei sa achitionezi o pereche de Ray Ban originali trebuie sa fii foarte atent la cei care vor sa profite de naivitatea oamenilor. Cand cineva iti ofera o pereche de ochelari Ray Ban ieftini si crezi ca e prea bun ca sa fie adevarat, probabil ca asa este. Fii atent la calitatea materialelor si cumpara doar de la magazine de incredere. In ziua de astazi falsurile sunt apropae imposibil de depistat fara ochiul unui expert.

Un magazin ce este cunoscut ca fiind de incredere si cu un catalog de produse de calitate este Originall.ro. Gasesti aici toate modelele de ochelari Ray Ban, de cea mai bun calitate, pentru a-ti completa sau dezvolta stilul. Cauta modele clasice, realizate din materiale usoare si extrem de confortabile. Vei gasi cu siguranta modelul care ti se potriveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *