Oferte pentru Halkidiki de la Karpaten.ro la cele mai avantajoase preturi

Oferte pentru Halkidiki de la Karpaten.ro la cele mai avantajoase preturi

Oferte pentru Halkidiki sunt disponibile si in cadrul agentiei de turism Karpaten.ro, la cele mai avantajoase preturi si va asteapta pe pagina ei sa le studiati mai indeaproape. Aceste sejururi in Halkidiki sunt ideale daca va doriti sa petreceti un concediu memorabil impreuna cu familia sau cu prietenii.

Pentru aceasta vara, taramurile grecesti reprezinta cea mai buna alegere, intrucat in zona peninsulara elena, veti beneficia de plaje si de peisaje paradisiace, dar si de hoteluri in care serviciile de calitate nu lipsesc.

Cazare in Halkidiki ? servicii de calitate de la Karpaten.ro

Cazare in Halkidiki care sa se muleze pe preferintele turistilor si care sa le satisfaca nevoile si necesitatile gasiti cu sprijinul agentiei de turism Karpaten.ro. Clientii acestei agentii sunt intotdeauna multumiti de faptul ca au optat pentru ofertele ei si se intorc de fiecare data, in cautarea altor destinatii de vis.

Pentru sejurul in Halkidiki, Karpaten.ro are peste 40 de oferte de care dumnevoastra sa profitati, printre care si urmatoarele:

? Hotel Daphne Holiday Club. Construit pe deal, cei care vor opta pentru aceasta oferta se vor bucura de o spectaculoasa priveliste spre Golful Toroneos. Acest hotel este inconjurat de o livada de maslini si dispune de piscina exterioara, atat pentru copii, cat si pentru adulti. In plus, va puteti relaxa la sauna, jacuzzi sau puteti sa profitati de ocazie si sa jucati un meci de tenis sau ping-pong.

? Hotel Alia Palace. Acesta este situat in apropierea satului Pefkohori din Halkidiki, la aproximativ 800 de metri de plaja si puteti beneficia de baruri, restaurante, parcare, magazine, sali de conferinta, jacuzzi si sauna.

? Hotel Lesse. Find un complex de lux de 4 stele, el este localizat in Hanioti, la 150 de metri de plaja. Persoanele care vor opta pentru cazarea in acest hotel din Halkidiki se vor bucura atunci cand se vor vedea inconjurati de gradini luxuriante, dar si de maslini si de paduri. In cadrul acestui complex va puteti relaxa in cele trei piscine cu forme personalizate sau puteti alege sa petreceti timpul la sauna sau jucand billiard, tenis de masa sau mini golf.

? Hotel Ikos Olivia. Acesta se localizeaza in Golful Toroneos, pe o plaja cu nisip alb si este ideal pentru persoanele care isi doresc sa se relaxeze intr-un mic paradis, in care se pot rafata cu tratamente spa sau care pot practica tenis, pe terenurile special amenajate. De asemenea, puteti sa va bucurati de o piscina interioara, de baie de aburi sau masaj.

Oferta pentru Halkidiki de la Karpaten.ro este de nerefuzat

Agentia de turism Karpaten.ro are cele mai avantajoase oferte pentru Halkidiki, care sunt pe placul a foarte multi turisti.

Aceasta destinatie este una de vis si ese perfecta pentru a avea un sejur de neuitat, alaturi de familie sau de prieteni.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina agentiei de turism Karpaten.ro sau apelati numarul de telefon 021 9448.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *