Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 20 - 26 martie

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 20 - 26 martie


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol "Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva - Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 20 - 26 martie 2017

Berbec - Encouragement
Precum mama isi sprijina puiul sa faca primii pasi in viata, asa si Universul te incurajeaza sa pasesti in visul vietii tale. Lucruri minunate sunt gata pentru a fi explorate, iar tie ti se da un ghiont discret in directia potrivita. Renunta la a mai petrece mult timp in interior (acasa, la birou) si iesi cat mai des in natura, caci efectul vindecator al acesteia iti va reinsufleti energia si perspectivele. Gandeste-te la aceste momente petrecute in aer liber ca la o investitie ce-ti va aduce in final un profit urias. Daca iti doresti sau alegi sa pleci in vacanta, acum e momentul potrivit.

Taur - Spirit of Place
Esti preocupat de un conflict care nu-ti da pace? Raspunsul este sa te relaxezi si sa slabesti din stransoare nevoia ta de a controla acesta situatie. Odata ce vei gasi adevarul fundamental ascuns in intrebarea ta, si ii vei spune pe nume, vei descoperi si raspunsul pe care l-ai tot cautat. Cea mai mare putere a ta este autenticitatea si acum este momentul sa-ti faci cunoscute adevaratele tale sentimente si credinte. Asumarea a ceea ce esti, in fata ta si a celorlalti, face ca relatiile tale sa devina mai profunde, caci vei stii ca esti iubit pentru ceea ce esti in realitate. Cu cat esti mai autentic, cu atat mai mare este energia si succesul.

Gemeni - Into the Unknown
Viata este o aventura si de multe ori noi oportunitati apar, exact cand te astepti ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Oracolscopul Astrocafero | Mesajele Enchanted |
2007-2011 News20.ro --