Orban, despre decizia lui Iohannis privind revocarea lui Kovesi: E “cronica unei decizii care este cunoscuta”

“Este cronica unei decizii care este cunoscuta. In ceea ce ne priveste pe noi, am considerat ridicole motivele prezentate de Tudorel Toader pentru a justifica propunerea de demitere a procurorului-sef DNA si noi consideram ca nu exista niciun temei serios pentru acest demers”, a spus Orban, intrebat ce decizie crede ca va lua presedintele cu privire la revocarea procurorului-sef al DNA, citat de news.ro.
De asemenea, referitor la posibilitatea ca PSD sa atace decizia presedintelui la Curtea Constitutionala, liderul PNL a spus ca toata lumea stie ca PSD are un singur obiectiv, acela de a pune “botnita procurorilor, sa nu-i mai deranjeze pentru furaciunile pe care le-au facut sau le fac”. El mai afirma ca PNL sustine independenta justitiei si derularea unei campanii anticoruptie, dar fara abuzuri si cu dosare “care stau in picioare”.
“Si daca ataca ce? Oricum, PSD, stie toata lumea, are un singur obiectiv: sa puna botnita procurorilor, sa nu-i mai deranjeze pentru furaciunile pe care le-au facut sau le fac. Noi sustinem independenta justitiei, sustinem derularea unei campanii anticoruptie. Evident, fara abuzuri, cu dosare care stau in picioare, cu doasare bine fundamentate, care sa reflecte realitatea. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *