PNL ameninta ca va boicota toate sedintele de plen de la Camera care vor fi conduse de Dragnea si Iordache

“In acest moment, atat Liviu Dragnea, cat si Florin Iordache au pe ordinea de zi doua cereri de revocare din functiile pe care le detin in conducerea Camerei Deputatilor. Aceasta procedura trebuie finalizata cu un vot final in urmatoarea sedinta de plen. Atata timp cat pe ordinea de zi vor fi aceste cereri de revocare si ele trebuie sa fie pentru ca au fost votate deja ieri, atat Liviu Dragnea, cat si Florin Iordache nu pot conduce sedintele Camerei Deputatilor. (…) Vom boicota toate sedintele de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea si Florin Iordache, adica nu vom participa la aceste sedinte, pentru ca in acel moment comit un abuz”, a spus Danca, la Palatul Parlamentului.
Acesta a mentionat ca sedinta Camerei de miercuri, in care Opozitia a incercat sa ii revoce din functie pe Dragnea si Iordache, a fost “regulamentara”, iar Iordache trebuia sa lase un alt vicepresedinte sa conduca plenul.
“Pentru revocarea din functie a presedintelui Camerei exista doua situatii distincte. Una – vizeaza retragerea sprijinului politic din partea grupului parlamentar care l-a propus in functie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *