Parcarea auto in zona aeroportului din Cluj

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Parcarea auto in zona aeroportului din Cluj


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
parkingaeroportcluj.ro s-a deschis in anul 2017 si este situat la 2.1 km de aeroportul din Cluj Napoca.

Ofera servicii profesionale de parking auto, cu o capacitate de peste 30 de masini. Paza este asigurata de un sistem modern de supraveghere video, senzori de miscare si un portar care asigura 24/24 de ore buna desfasurare a tuturor evenimentelor.

Transferul spre aeroport este gratuit, se realizeaza in maxim 4 minute indiferent de conditiile de trafic din zona, parkingaeroportcluj.ro vine in sprijinul clientilor sai si cu o serie de servicii conexe care includ: spalarea interioara si exterioara a masinii, verificarea presiunii anvelopelor, aducerea masinii la aeroport, echiparea cu lanturi de zapada in cazul in care conditiile climatice impun acest lucru. Parcarea privata a aeroportului din Cluj vine in intampinarea clientilor si cu un service auto, vopsitorie profesionala, astfel incat cand va intoarceti in tara, masina poate fi reparata, micile defecte pot fi remediate, totul pentru un drum cat mai sigur spre destinatie. Astfel, serviciile oferite noi acopera o gama variata de nevoi, sunt complexe, oferindu-se factura, garantie, deviz de munca.

Pentru mai multe detalii, accesati http://parkingaeroportcluj.ro, unde puteti vedea tarife in functie de numarul de zile, gasiti formular de rezervare si contact rapid telefonic.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Parcare Aeroport Cluj | Parcare Aeroport |
2007-2011 News20.ro --