Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari: Nu l-am cunoscut si n-am participat la nicio intalnire cu Traian Basescu. Conversatia cu Bendei a fost trunchiata

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari: Nu l-am cunoscut si n-am participat la nicio intalnire cu Traian Basescu. Conversatia cu Bendei a fost trunchiata


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari, a declarat, vineri, ca nu il cunoaste pe fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu. Precizarea vine dupa ce postul Antena 3 a prezentat o inregistrare a unei convorbiri telefonice care ar fi avut loc intre Teszari si Ioan Bendei, in care s-a discutat despre o persoana, "nea' Traian", informeaza Mediafax.
"Pe domnul presedinte Traian Basescu nu l-am cunoscut niciodata, nu l-am intalnit, n-am participat la nicio intalnire, publica sau privata, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa sa fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunostinte. Intrucat din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat, precizez ca vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 si despre fiul acestuia - Sirian Radu (Raducu). Consider ca aceste conversatii au fost prezentate in spatiul public in mod trunchiat, schimbandu-li-se contextul real. In acest fel, opinia publica a fost indusa in eroare",a precizat Zoltan Teszari, intr-un comunicat postat pe site-ul digi24.ro.
Reactia patronului RCS-RDS vine dupa ce, joi seara, postul de televiziune Antena 3 a prezentat noi inregistrari cu Ioan Bendei, care ar fi discutat inclusiv cu Zoltan Teszari. In una dintre convorbiri se discuta despre o presupusa intalnire a lui Teszari cu doua persoane numite"nea' Traian" si "Raducu", despre care Antena 3 sustine ca ar fi fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si ginerele acestuia, Radu Pricop.
La randul sau, Traian Basescua declarat la Romania TV ca nu l-a intalnit niciodata pe Zoltan Teszari si ca nu stie cum arata.
Potrivit Mediafax, interceptarile redate de Antena 3 au fost depuse la dosar de santaj Antena Group-RCS-RDS recent, la solicitarea apararii.
In 1 octombrie 2013, fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, si fiica sa Camelia au fost trimisi in judecata, alaturi de fostul director general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, si de fostul sef ANAF Serban Pop. Sorin Alexandrescu este acuzat de santaj, iar Dan ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Traian Basescu | Zoltan Teszari |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --