Placinta cu mere si scortisoara

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Placinta cu mere si scortisoara


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Ingrediente Placinta cu mere si scortisoara
pentru foaie
500 g faina
400 g margarina
1 praf de copt
1 pliculet zahar vanilat
50 ml apa
50ml otet
umplutura:
1 kg mere
8 linguri zahar
2 lingurite scortisoara
200 g nuca
Mod de preparare Placinta cu mere si scortisoara
Se amesteca praful de copt si zaharul vanilat cu faina, apoi cu margarina, otetul si apa. Se framanta bine si se da la frider pentru o ora. Intre timp pregatim merele.
Merele le curatam de coaja si le radem pe razatoarea mare. Le punem intr-o oala pe foc cu zaharul si amestecam in continuu pana se inmoaie si se mai scade zeama, cand sunt gata luam de pe foc si amestecam cu nuca ...

Categoria:Culinar
ID articol: 151051
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Placinta | Scortisoara |
Taguri: Placinta, Scortisoara,
Citeste intreaga stire: Placinta cu mere si scortisoara

Pe aceeasi tema

    DESERTUL ZILEI: Placinta cu mere si iaurt


    Mod de preparare Placinta cu mere si iaurtSe face o coca din margarina topita, oul batut cu zahar, iaurt, praful de copt si faina. Se curata de coaja merele, se dau pe razatoarea mare, se storc si se adauga scortisoara. Se calesc la foc mic. Coca se ...

    RETETA ZILEI: Placinta sarbeasca


    Mod de preparare placinta sarbeasca Se amesteca branza cu zaharul ,cu mirodeniile, punem si ouale batute bine si la sfarsit amestecam punand si cantitatea de lapte. Pregatesti asa: ungi o tava cu ulei apoi pui prima foaie in asa fel incat sa depasea ...

    Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor


    Mod de preparare Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor Aceasta placinta, poate fi servita fie ca un aperitiv delicios fie ca o cina usoara, fiind satioasa. Este usor de preparat, nu necesita prea mult timp, iar in afara de asta este si delicioa ...

    Placinta cu dovleac


    Se curata devleacul de coaja se scot semintele si se taie bucati Se rad bucatile de dovleac si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Se pune dovleacul ras intr-o cratita pe foc si se caleste putin Se face un aluat din faina apa si un praf de sare. S ...
2007-2011 News20.ro --