Prajitura cu mere rase si glazura de cacao





Ingrediente Prajitura cu mere rase si glazura de cacao5 oua, o cana cu mere rase,2 cani zahar,2 cani faina,1 lingurita amoniac,scortisoaraglazura:7 linguri cu zahar, 2 linguri cu apa, 3 linguri cu cacao,250 g margarinaMod de preparare Prajitura cu mere rase si glazura de cacaoBati ouale cu zaharul adaugi merele rase, faina, aromele, amoniacul; torni compozitia in tava tapetata cu faina. Cand e gata, crescuta frumos si rumenita, se inteapa cu furculita si o glazuram cu glazura de cacao.Afla aici cum se prepara cea mai cautata reteta de Sarbatori - Alba ca ...
Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se piseaza cu ajutorul unei vergele. Intr-un vas se fierbe untul impreuna cu apa si zaharul. Se adauga la biscuitii pisati aseazati intr-un vas de sticla termorezistent si se amesteca bine pentru a se repar ...
Mod de preparare prajitura cu ciocolata si nuca
Ciocolata si untul se pun la topit, la bain-marie, se amesteca continuu pana se topesc.
Se ia compozitia de pe foc si se incorporeaza ouale batute, zaharul si faina.
Se amesteca toate bine si se adauga ...