Preotul a urcat beat la volan si a ucis un om

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Preotul a urcat beat la volan si a ucis un om


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Un preot din comuna galateana Schela a fost suspendat din functie de Arhiepiscopia Dunarii de Jos, dupa ce a fost retinut de politisti pentru comiterea a trei infractiuni: a urcat beat la volan, a accidentat mortal un barbat de 49 de ani care mergea pe marginea drumului si a fugit de la locul accidentului. Cand l-au gasit, politistii au stabilit la verificarea cu aparatul Dragger ca preotul Danut Hohota avea o alcoolemie de 1,34 miligrame de alcool in aerul pur expirat.
"Un barbat de 49 de ani din Schela, in timp ce se deplasa pe partea dreapta a drumului DJ 251 K, a fost accidentat mortal de un autoturism. Conducatorul auto a parasit locul accidentului, dar politistii l-au identificat, fiind vorba despre un barbat de 44, din comuna Schela. Testat cu aparatul Dragger s-a stabilit ca acesta avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur in aerul expirat", a declarat Crina Dragu, purtator de cuvant al IPJ Galati. Preotul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, politistii intocmindu-i dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa, conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.
Victima avea 49 de ani
Arhiepiscopia Dunarii de Jos a anuntat printr-un comunicat ca preotul din Schela a fost suspendat. a"Arhiepiscopia Dunarii de Jos a luat cunostinta cu adanca mahnire de accidentul rutier provocat in seara zilei de 12 noiembrie, pe raza localitatii Schela, de catre preotul Danut Hohota, de la parohia Negrea, soldat cu decesul unei persoane in varsta de 49 de ani.
In baza prevederilor canonice si ale art. 63, alin. ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Preotul | Volan |
2007-2011 News20.ro --