Programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu 198 de milioane de lei

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu 198 de milioane de lei


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, 13 septembrie 2018, la propunerea Ministerului Mediului, proiectul de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Fondului pentru Mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) pentru anul 2018, rectificat, scrie news.ro. Prin adoptarea acestui act normativ este asigurata finantarea, din bugetul Fondului pentru Mediu, a proiectelor si programelor pentru protectia mediului, precum si sumele necesare in vederea restituirii taxei auto.
Citeste siRABLA 2018: Cum iti iei masina noua, electrica, cu bani de la stat
Astfel, Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Rabla Clasic) va fi suplimentat cu 198 milioane lei, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, ceea ce reprezinta un numar de 30.000 de prime de casare noi, numarul total al primelor de casare ajungand la aproximativ 50.000 in anul 2018, valoare mult peste media ultimilor ani, precizeaza un comunicat al Guvernului.
De asemenea, au fost alocate credite de angajament in suma de 20 milioane lei pentru demararea Programului Rabla pentru electrocasnice, program care se va adresa persoanelor fizice, in vederea stimularii colectarii selective a deseurilor de echipamente electrice si electronice si care va contribui la atingerea obiectivelor si standardelor de mediu asumate de Romania ca stat membru al Uniunii Europene.
Conform sursei citate, un alt ...

Categoria: Economie
ID articol: 147266
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Programul Rabla | Clasic |

Pe aceeasi tema

    Programul "Rabla pentru electrocasnice" continua in 2019


    "Si pentru anul aceste ne gandim sa bugetam acest proiect (Programul Rabla pentru electrocasnice, n.r.). O sa lucram. Deja am inceput sa lucram la foc automat, colegii mei s-au vazut cu producatorii si le aplicam astfel incat sa modificam finantarea ...
2007-2011 News20.ro --