Promit si livreaza: beneficiile folosirii de cartuse imprimanta HP originale

Promit si livreaza: beneficiile folosirii de cartuse imprimanta HP originale

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza o imprimanta, e necesar sa stim care e diferenta dintre cele ce imprima prin cartuse de tip toner si cele care imprima cu cerneala.

Fie ca vorbim de cartuse imprimanta HP un brand renumit la nivel global, sau de oricare alte consumabile, e important sa stim ca acestea pot fi de tip cerneala sau de tip toner. Desi cu cerneala suntem toti familiari, util de mentionat e ca tonerul este un praf care e asezat pe hartie prin electricitate, deci procesul este unul uscat.

Cartusele sau consumabilele se impart in functie de tipul imprimantelor in care acestea se utilizeaza, deci dupa cum urmeaza:
1. Cartuse de cerneala pentru imprimante de tip InkJet ? Aceste imprimante functioneaza prin lansarea cernelii la nivel microscopic prin traversare de la stanga la dreapta. Aceste consumabile sunt in general mai ieftine decat tonerele, insa capacitatea lor este si ea mult mai redusa.
2. Cartuse de tip toner pentru imprimante de tip LaserJet ? laserul transpune imaginea pe hartie in doua etape. Mai intai, praful-toner este atasat de hartie printr-un camp electrostatic, iar apoi pulberea este fixata prin incalzire. Desi pretul consumabilelor unor astfel de imprimante este mai mare, acestea tin o perioada lunga de timp, adica pot imprima un numar foarte mare de pagini.

Cartusele originale ale companiei Hewlett Packard au cateva caracteristici care le fac ideale atunci cand cartusele propriilor imprimante HP trebuie schimbate si vrei sa cumperi unele noi:
Potrivire perfecta ? cartusele originale HP sunt proiectate astfel incat sa se potriveasca caracteristicilor diferitelor imprimante ale brandului, fie ele legate de viteza de functionare sau de tipul de hartie folosita.
Electricitatea statica ? desi acest fenomen da batai de cap multor companii din industrie, HP a dezvoltat tehnologii prin care profita de aceasta electricitate, fabricand cartuse moderne si performante

Calitate inalta ? desi toate brandurile promit asta, HP chiar reuseste sa ofere calitate; Pentru a te convinge singur de rezultatele unor cartuse imprimanta HP originale, TonerPRO.ro ofera produsele de top potrivite pentru orice model de imprimanta.
Responsabilitate sociala ? inca de cativa ani, HP acorda atentie problemelor de mediu din lumea intreaga; Cartusele produse de companie sunt fabricate din plastic care este cumparat de la colectorii din Haiti. Acest lucru incurajeaza curatarea mediului, ofera locuri de munca stabile cetatenilor din Haiti si este un foarte important plus de imagine adus companiei.

Daca imprimanta folosita de tine este una HP, trebuie sa alegi cartusele potrivite acesteia, astfel incat durata ei de viata sa fie lunga, documentele printate sa arate impecabil, iar randamentul activitatilor sa creasca in timp.

TonerPRO.ro este un magazin bine cunoscut in Romania care furnizeaza numai cartuse imprimanta HP originale.
Compania cunoaste beneficiile si importanta utilizarii de produse originale pentru a fi cu adevarat multumiti de rezultatele imprimantelor, deci pune la dispozitie ce e mai bun pentru clientii sai.
Pe langa gama extrem de variata de cartuse cerneala sau toner, magazinul ofera asistenta necesara alegerii corecte a produselor, pentru ca orice cumparator sa fie informat.
E important ca in cele din urma clientul sa inteleaga total avantajele unui produs la nivel premium si sa ajunga singur la concluzia ca un cartus original va ramane mereu alegerea numarul 1 in materie de consumabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *