Pui cu sos de ciuperci in rom

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Pui cu sos de ciuperci in rom


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Ingrediente Pui cu sos de ciuperci in rom
- 4 bucati de piept de pui;
- 1 lingura condimente pentru gratar;
- 50 grame unt de masa;
- ½ cana de suc de portocale;
- 250 grame ciuperci;
- 2 linguri de miere de salcam;
- 1 ceapa mare;
- 3 catei de usturoi;
- 100 ml smantana;
- 50 ml de rom;
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare Pui cu sos de ciuperci in rom
Se iau bucatele de piept de pui spalate si uscate si se condimenteaza cu sare si condimente pentru gratar. Apoi se adauga peste acestea sucul de portocale si se lasa la marinat aproximativ 30 de minute. Se ia pieptul de pui si se rumeneste intr-o tigaie in care am lasat in prealabil untul sa se topeasca circa 6-8 minute. Se scoate apoi din tigaie si se aseaza in tava pentru cuptor. Se ung bucatelele de piept rumenite, cu miere si se baga la cuptorul incins in prealabil, pentru un sfert de ora. Intre timp se dau ...

Categoria:Culinar
ID articol: 150875
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ciuperci |
Taguri: Ciuperci,
Citeste intreaga stire: Pui cu sos de ciuperci in rom

Pe aceeasi tema

    RETETA ZILEI: Pilaf de orez cu pui si ciuperci


    Ingrediente Pilaf de orez cu pui si ciuperci 500 gr piept de pui dezosat; 400 gr ciuperci (eu folosesc ghebe cand am si sunt delicioase) 150 gr orez;  2 morcovi; 1 ceapa; 1 ardei gras rosu; 1 ardei capia verde; 1/2 legatura patrunjel; 2 lingurite cu  ...

    Ciuperci umplute cu piept de pui


    Ingrediente ciuperci umplute cu piept de pui 10 ciuperci potrivite 1 piept de pui (circa 300 grame) O ceapa Sare Piper O legatura patrunjel O legatura marar 150 grame cascaval Ulei de masline Mod de preparare Ciuperci umplute cu piept de pui Ciupercu ...
© 2007-2011 News20.ro --