Pui cu sos de ciuperci in rom

Ingrediente Pui cu sos de ciuperci in rom
– 4 bucati de piept de pui;- 1 lingura condimente pentru gratar;- 50 grame unt de masa;- ? cana de suc de portocale;- 250 grame ciuperci;- 2 linguri de miere de salcam;- 1 ceapa mare;- 3 catei de usturoi;- 100 ml smantana;- 50 ml de rom;- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare Pui cu sos de ciuperci in rom
Se iau bucatele de piept de pui spalate si uscate si se condimenteaza cu sare si condimente pentru gratar. Apoi se adauga peste acestea sucul de portocale si se lasa la marinat aproximativ 30 de minute. Se ia pieptul de pui si se rumeneste intr-o tigaie in care am lasat in prealabil untul sa se topeasca circa 6-8 minute. Se scoate apoi din tigaie si se aseaza in tava pentru cuptor. Se ung bucatelele de piept rumenite, cu miere si se baga la cuptorul incins in prealabil, pentru un sfert de ora. Intre timp se dau …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *