RCA si asigurarile auto in Romania

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


RCA si asigurarile auto in Romania


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Informatii utile despre zona de RCA si asigurarile auto din Romania - cateva chestii notabile.

Zona de RCA s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani in Romania, astfel incat putem spune ca exista o industrie intreaga alcatuita din service-uri auto, brokeri si companii de asigurari auto.
Datorita efectelor claselor de bonus-malus, politele RCA au crescut in ultima perioada - in cele mai multe dintre cazuri. Dupa cum se stie, s-a pus in balanta si vechimea soferului, a masinii si varsta sau alti factori din aceasta zona a istoricului din zona de expertiza auto.

Este o perioada cand soferii si nu numai se intreaba daca dispar centrele de constatare a daunelor - in luna februarie au aparut in presa declaratii de la oficiali romani care ne spun practic cum ca asiguratorul va avea obligatia sa se deplaseze direct la service-ul auto ales de pagubit si unde acesta intentioneaza sa o repare utilizand asigurarea RCA valabila, la firma de asigurari trecuta in scripte, nefiind obligatoriu ca service-ul sa aiba contract sau linie de decontare directa. Practic, nu se mai aplica sintagma incetatenita pana acum aplicata locatiei ca fiind "centrul de constatare a daunelor".

Asigurari RCA online? Sigur ca da! Acum eMAG iti livreaza rapid asigurarea RCA online vezi info la https://www.emag.ro/asigurari-rca pentru a verifica cel mai ieftin RCA sau cea mai avantajoasa companie la care putem incheia aceasta polita. Dupa completarea unui formular basic, putem obtine compararea politelor RCA si astfel ca vom putea alege cel mai atractiv pret si oferta care ne avantajeaza in acel moment. Soferii beneficiaza - in acest moment cel putin - de livrarea gratuita a politei RCA oriunde in tara (vorbim de livrarea fizica a politei printr-un curier de la o companie specializata).Mai multe pe site-ul eMAG.

Alte avantaje pot consta in posibilitatea de a efectua rapid plata cu cardul si apoi putem primi polita pe adresa noastra de email.


Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Asigurari | Rca | Emag | Online | Calculator | Formular |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --