RETETA ZILEI: Placinta sarbeasca

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


RETETA ZILEI: Placinta sarbeasca


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Mod de preparare placinta sarbeasca
Se amesteca branza cu zaharul ,cu mirodeniile, punem si ouale batute bine si la sfarsit amestecam punand si cantitatea de lapte.
Pregatesti asa:
ungi o tava cu ulei apoi pui prima foaie in asa fel incat sa depaseasca usor marginile tavii de copt, punem o 1/3 din umplutura asezam a 2-a foaie, iar umplutura , punem a3-a foaie si iar umplutura;acoperim cu ultima foaie pe care avem grija sa nu o intindem prea tare ci o lasam mai creata sa nu se stranga la copt!
Sfat:unge foile de fiecare data inainte de a pune umplutura si nu uita sa ...

Categoria:Culinar
ID articol: 150733
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Placinta | Sarbeasca |
Taguri: Placinta, Sarbeasca,
Citeste intreaga stire: RETETA ZILEI: Placinta sarbeasca

Pe aceeasi tema

    DESERTUL ZILEI: Placinta cu mere si iaurt


    Mod de preparare Placinta cu mere si iaurtSe face o coca din margarina topita, oul batut cu zahar, iaurt, praful de copt si faina. Se curata de coaja merele, se dau pe razatoarea mare, se storc si se adauga scortisoara. Se calesc la foc mic. Coca se ...

    Placinta cu mere si scortisoara


    Ingrediente Placinta cu mere si scortisoara pentru foaie 500 g faina 400 g margarina 1 praf de copt 1 pliculet zahar vanilat 50 ml apa 50ml otet umplutura: 1 kg mere 8 linguri zahar 2 lingurite scortisoara 200 g nuca Mod de preparare Placinta cu mere ...

    Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor


    Mod de preparare Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor Aceasta placinta, poate fi servita fie ca un aperitiv delicios fie ca o cina usoara, fiind satioasa. Este usor de preparat, nu necesita prea mult timp, iar in afara de asta este si delicioa ...

    Placinta cu dovleac


    Se curata devleacul de coaja se scot semintele si se taie bucati Se rad bucatile de dovleac si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Se pune dovleacul ras intr-o cratita pe foc si se caleste putin Se face un aluat din faina apa si un praf de sare. S ...
2007-2011 News20.ro --