RETETA ZILEI: Tochitura moldoveneasca

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


RETETA ZILEI: Tochitura moldoveneasca


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Mod de preparare Tochitura moldoveneasca
Se spala carnea, se taie cubulete suficient de mari si se pun intr-un vas, peste carne adaugam condimentele, piperul macinat, maggi secretul gustului, ceapa taiata felii, cateii de usturoi, uleiul, foile de dafin, adaugam 100 ml. apa, punem capac si fierbem totul la foc mare, cand carnea este fiarta, luam capacul si lasam sa se rumeneasca carnea bine, apoi oprim focul.
Pregatim mamaliguta:
1 l apa,
1 lingurita rasa de sare,
200 gr.malai.
Se pune apa cu sare si o lingura de malai la fiert, cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie si se mesteca cu melesteul pana cand mamaliguta se desprinde de pe vas, apoi rasturnam mamaliguta pe un platou.
Se pregatesc si cateva ochiuri moi, daca se poate din oua de tara.
Se mai adauga si putina branza de oi framantata.
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti pe ...

Categoria:Culinar
ID articol: 150806
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Tochitura | Moldoveneasca |
Taguri: Tochitura, Moldoveneasca,
Citeste intreaga stire: RETETA ZILEI: Tochitura moldoveneasca
2007-2011 News20.ro --