Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele fizice si juridice demareaza joi. Care sunt conditiile din 2017

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele fizice si juridice demareaza joi. Care sunt conditiile din 2017


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Pentru Programul Rabla Clasic (destinat masinilor obisnuite), cuantumul primei de casare este de 6.500 de lei si se acorda pentru autovehiculul nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 130 g CO2/km. La prima de casare se poate adauga un ecobonus de 1.000 de lei care se acorda la achizitionarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie care genereaza o cantitate de emisii de maximum 98 g CO2/km in regim de functionare mixt si/sau un ecobonus in valoare de 1.700 de lei la achizitionarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie hibrid.
In cadrul Programului Rabla Plus (destinat masinilor electrice si hibrid-eco), se acorda un ecotichet de 45.000 de lei - echivalentul a aproximativ 10.000 de euro - pentru achizitionarea unui autovehicul nou pur electric sau 20.000 de lei pentru achizitionarea unui autovehicul nou electric hibrid plug-in cu sursa de alimentare externa, care genereaza o cantitate de emisii de CO2 mai mica de 50 g/km.
Prima de casare oferita in cadrul Programului Rabla Clasic se poate cumula cu ecotichetul prevazut de Programul Rabla Plus. In cazul in care solicitantul caseaza o masina mai veche de 8 ani si decide sa achizitioneze un autovehicul nou electric, beneficiaza atat de prima de casare de 6.500 de lei, cat si de ecotichetul de 45.000 de lei, iar daca opteaza pentru un autovehicul electric hibrid plug-in va primi prima de casare de 6.500 de lei si ecotichetul de 20.000 de lei.
"Anul acesta, pentru Programul Rabla au fost depuse 130 de dosare din partea producatorilor si importatorilor auto, dintre ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Rabla Clasic | Rabla Plus |
2007-2011 News20.ro --