Raluca Turcan: Dragnea a trimis-o pe Olguta Vasilescu sa anunte legea pensiilor inaintea mitingului

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Raluca Turcan: Dragnea a trimis-o pe Olguta Vasilescu sa anunte legea pensiilor inaintea mitingului


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
a"Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguta Vasilescu sa anunte Legea pensiilor acum, inaintea mitingului. Am mai vazut asta in 1989, cand Ceausescu a crezut ca marind pensiile va putea potoli setea de dreptate si libertate a romanilor. La fel ca in 89, mitingul nu va fi influentat de astfel de mesaje, pentru ca el reprezinta manifestarea revoltei fata de Guvern a celor care au investit in Romania tot: tineretea, speranta, munca, ideile, banii... Si au fost inselati", a scris Raluca Turcan pe contul sau de Facebook.
Ea sustine ca mitingul de vineri reprezinta a"rabufnirea celor care doresc sa munceasca, a celor care vor legi corecte, a celor care vor respect din partea institutiilor statului si a reprezentantilor lui", afirmand ca romanii din strainatate nu au primit aceste lucruri si de accea au plecat din tara.
a"Vor pleca si altii daca guvernantii nu vor intelege ca oamenii vor o tara, nu o pomana. Vor lideri, nu infractori. Vor respect, nu bataie de joc. Vor un viitor senin intr-o Romanie curata pentru copiii lor", a mai completat ea.
Turcan spune ca acest miting o face sa fie optimista si spera ca mesajul transmis de ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Olguta Vasilescu | Raluca Turcan |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --