Rasturnare de situatie, ANRE face un anunt pentru toti romanii cu centrale de apartament

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Rasturnare de situatie, ANRE face un anunt pentru toti romanii cu centrale de apartament


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"In conformitate cu legea de organizare si functionare, respectiv Legea nr. 160/2012, cu modificarile si completarile ulterioare, ANRE nu are drept de initiativa in privinta emiterii/modificarii legislatiei primare in domeniu si nici cu privire la stabilirea politicilor de taxe si impozite.
In acest moment, ANRE nu a facut si nu are in vedere o astfel de propunere, care excede competentelor sale de reglementare", arata comunicatul ANRE.
In presa au aparut declaratiile facute de directorul general Viorel Alicus din ANRE, in cadrul lucrarilor Comisiei pentru Industrii si Servicii a Camerei Deputatilor. Directorul a invocat o crestere importanta a numarului de centrale individuale in ultimii ani, ceea ce a dus la o crestere a poluarii si a invocat posibilitatea introducerii unei taxe de mediu pentru posesorii de centrale individuale. Declaratia a fost facuta in contextul dezbaterilor din Parlament privind legea prin care se interzice debransarea de la sistemul centralizat de incalzire, trimisa la reexaminare de presedintele Klaus Iohannis.

Categoria: Economie
ID articol: 149847
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Rasturnare | Apartament |
2007-2011 News20.ro --