Razboiul continua in PSD, noi inregistrari-bomba. Tutuianu, atac la Lia Olguta Vasilescu si la Ioana Bran

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Razboiul continua in PSD, noi inregistrari-bomba. Tutuianu, atac la Lia Olguta Vasilescu si la Ioana Bran


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Victor Ciutacu a prezentat, miercuri seara, la Romania TV, noi inregistrari audio cu Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD. Acesta povesteste cum a apostofat-o pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, intr-o sedinta de guvern.
"Au mai luat cuvantul, ca sa stiti, Olguta Vasilescu care dadea lectii pe nu stiu ce. I-am zis cam asa: 'pe vremea comunistilor era un dicton cam asa: fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post'. I-am spus ca face parte din categoria ministrilor care au sentimentul ca daca s-au asezat pe scaun sunt si ei mai destepti.
A iesit Manda ca i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus ca e fericit ca e contemporan cu mine. I-am spus ca ii foloseste, ca are de invatat. M-a injurat mai temeinic decat altii", spune Adrain Tutuianu.
Vicepresedintele PSD isi continua atacul la adresa Ioanei Bran, ministrul Tineretului si Sportului.
"Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fatuca simpatica, da' nu a lucrat in viata ei intr-o functie de-asta, iar saptamana viitoare se va definitiva un proces in care si tac'su si frati'su, pentru evaziune fiscala cu acord, au luat in prima instanta 3 ani, 4 ani", a dezvaluit Tutuianu.
"A mai vorbit Paul Stanescu care a spus cam asa, in stilul lui mai cu 'ar'metica'. Paul a spus asa: 'bai, astia care vreti voi cu Dragnea, luati-l de mana si iesiti prin Bucuresti. Sau luati-l de mana aia de la Brasov sau de la Cluj si iesiti cu el prin oras. Si, daca lumea va primeste bine, noi suntem idioti. Daca lumea va injura, asta e riscul vostru. Eu cred ca nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni' ", a mai povestit disidentul din PSD.
Apoi, Tutuianu isi prezinta calculele.
"Am semnat trei, pentru ca astia trei am avut cel mai mult curaj, si-am venit sa facem si bulgare de zapada, adica sa vina dupa aia sa sustina mai multi. Au zis unii ca noi vrem sa pierdem puterea. Sa stiti ca puterea, si am spus-o acolo, puterea nu se pierde ca pleaca vreun parlamentar PSD. Exista cate unul-doi care pot ...

Categoria: Politica
ID articol: 148077
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Lia Olguta | Ioana Bran |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --