Razboiul continua in PSD, noi inregistrari-bomba. Tutuianu, atac la Lia Olguta Vasilescu si la Ioana Bran

Victor Ciutacu a prezentat, miercuri seara, la Romania TV, noi inregistrari audio cu Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD. Acesta povesteste cum a apostofat-o pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, intr-o sedinta de guvern.
“Au mai luat cuvantul, ca sa stiti, Olguta Vasilescu care dadea lectii pe nu stiu ce. I-am zis cam asa: “pe vremea comunistilor era un dicton cam asa: fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post”. I-am spus ca face parte din categoria ministrilor care au sentimentul ca daca s-au asezat pe scaun sunt si ei mai destepti.
A iesit Manda ca i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus ca e fericit ca e contemporan cu mine. I-am spus ca ii foloseste, ca are de invatat. M-a injurat mai temeinic decat altii”, spune Adrain Tutuianu.

Vicepresedintele PSD isi continua atacul la adresa Ioanei Bran, ministrul Tineretului si Sportului.
“Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fatuca simpatica, da” nu a lucrat in viata ei intr-o functie de-asta, iar saptamana viitoare se va definitiva un proces in care si tac”su si frati”su, pentru evaziune fiscala cu acord, au luat in prima instanta 3 ani, 4 ani”, a dezvaluit Tutuianu.

“A mai vorbit Paul Stanescu care a spus cam asa, in stilul lui mai cu “ar”metica”. Paul a spus asa: “bai, astia care vreti voi cu Dragnea, luati-l de mana si iesiti prin Bucuresti. Sau luati-l de mana aia de la Brasov sau de la Cluj si iesiti cu el prin oras. Si, daca lumea va primeste bine, noi suntem idioti. Daca lumea va injura, asta e riscul vostru. Eu cred ca nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni” “, a mai povestit disidentul din PSD.

Apoi, Tutuianu isi prezinta calculele.
“Am semnat trei, pentru ca astia trei am avut cel mai mult curaj, si-am venit sa facem si bulgare de zapada, adica sa vina dupa aia sa sustina mai multi. Au zis unii ca noi vrem sa pierdem puterea. Sa stiti ca puterea, si am spus-o acolo, puterea nu se pierde ca pleaca vreun parlamentar PSD. Exista cate unul-doi care pot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *