Reducere de 30% la cursurile de make up de la DallesGO

Reducere de 30% la cursurile de make up de la DallesGO

DallesGO ofera cursuri de make up care te vor ajuta sa iti transformi pasiunea pentru machiaj intr-o profesie pe care sa o faci cu placere. Nu numai vestimentatia iti reflecta personalitatea, ci si machiajul pe care il folosesti si grija cu care il alegi face acest lucru. De aceea, cei de la dallesgo.ro s-au gandit la un curs intensiv de make up pe durata a 12 saptamani.

Arta machiajului dusa la rang de profesie, doar la cursurile de make up de la dallesgo.ro

Meseria de make-up artist este o profesie care se bucura in ultimul timp de un mare succes si de o ascensiune foarte rapida in randul tinerilor. Cursurile de make up de la DallesGO combinate cu pasiunea ta in arta machiajulului poti ajunge sa profesezi in domeniul pe care ti-l doresti.

Participand si invatand la cursurile de make up after work DallesGO vei descoperi cu adevarat ce inseamna aceasta meserie de make-up artist. Job-ul de make up artist este unul foarte sigur si intr-o continua dezvoltare avand in vedere cresterea de care se bucura fiecare zi, avand in vedere cresterea foarte mare a cererii pe piata. Un alt avantaj al acestei meserii este ca, programul si clientii intotdeauna le stabiliesti chiar tu. Frumusetea acestui job de make up artist este usurinta cu care, de fiecare data, te poti juca si poti incerca lucruri si tehnici noi, tehnici pe care le inveti la cursurile de make up DallesGO, unde cei mai buni oameni in domeniu te vor invata cum sa combini culorile, cum sa alegi culorile si cum finalul sa fie o “opera de arta” pentru persoana in cauza.

Inveti tehnici de la cei mai buni specialisti in domeniu
Vei exersa alaturi de specialisti lucruri noi si le vei corecta in timp real, daca este cazul
Vei lucra numai cu produse calitate ofertite de MAC Romania
Vei beneficia de discounturi la produsele cosmetice pe care doresti sa le cumperi de la MAC Romania
La sfarsitul cursurilor de make up vei diploma de acreditare

Daca vrei sa vii la cursurile de make up de la DallesGO, te poti inscrie accesand site-ul dallesgo.ro sau la numarul de telefon 0769.041.711. Cursurile de make up se vor desfasura in cadrul studiourilor DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2, din Bucuresti. Poti afla pareri de la cei care au absolvit cursurile de make up intrand pe canalul de Youtube DallesGO si vizionand filmuletele de acolo.

?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *