Remedii pentru constipatia sugarului

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Remedii pentru constipatia sugarului


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Constipatia la sugari poate avea diverse cauze, dar una dintre cele mai comune cauze o reprezinta introducerea alimentelor solide. Afla acum totul despre constipatia la sugari: simptome, cauze, dar si remedii.
De ce se constipa sugarii?
Sugarii care primesc lapte de la san, se constipa foarte rar pentru ca acesta este 100% digerabil de catre sistemul digestiv al unui sugar. Laptele de la san nu poate fi cauza constipatiei intrucat este usor digerabil. In schimb, multi sugari care sunt hraniti la san au scaune neregulate, dar asta nu inseamna ca sunt constipati.
Nou nascutii hraniti cu diverse formule de lapte tind sa sufere de constipatie mai des decat copii hraniti la san intrucat, spre deosbire de laptele de la san, laptele arrf nu este digerat si absorbit la fel de usor de organismul bebelusului.
Asadar, atunci cand faci diversificarea alimentatiei la sugari, se poate constipa intrucat nu digera cu usurinta alimentele, de la inceput.
Cuvinte cheie: Remedii constipatie sugari
Urmareste Sfatulparintilor.ro Facebook si primesti zilnic informatie si ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Remedii | Constipatia |
Citeste intreaga stire: Remedii pentru constipatia sugarului

Pe aceeasi tema

    5 remedii simple pentru oboseala cronica


    Oboseala are tendinta sa se acumuleze si sa genereze sindromul oboselii cronice. Cafeaua nu-si mai face efectul, iar somnul nu mai este odihnitor. Apa Apa este esentiala supravietuirii. Mai mult decat atat, apa are o calitate nebanuita: te ajuta ...

    Remedii naturiste sa scapi de parul incaruntit


    Pentru unele persoane, parul carunt le scade increderea in sine. Efectele pot fi remediate cu ajutorul produselor naturiste, chiar de tine acasa. Nu esti singura persoana care se confrunta cu aparitia firelor de par albe, dar poti apela la cateva rem ...
2007-2011 News20.ro --