Rent-a-car-otopeni.ro Rent a car Bucuresti economic

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Rent-a-car-otopeni.ro Rent a car Bucuresti economic


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
In preajma sarbatorilor de iarna compania Rent-a-car-otopeni.ro vine in intampinarea clientilor cu oferte speciale disponibile la serviciul de rent a car Bucuresti. Preturile sunt reduse cu 30 la suta si in plus clientii pot beneficia de gratuitate la gps, lanturi de zapada sau cauciucuri de iarna. Masinile din flota sunt echipate corespunzator pentru acest anotimp si au incluse in pret toate taxele. Indicat ar fi ca sa te bucuri de aceasta oferta sa rezervi din timp masina, nu este bine sa lasi rezervarea pe ultima suta de metrii deoarece in aceste conditii preturile vor creste. Experienta de peste 8 ani pe piata de inchirieri auto ii face pe cei de la Rent A Car Otopeni sa fie partenerii ideali de calatorie, fie ca sunteti o persoana fizica sau o persoana juridica care doriti sa inchiriati masini pe termen mai lung. Spre exemplu in aceasta perioada veti beneficia de tarife de la 10 euro pe zi pentru masinile din clasa economica pe care trebnuie sa le inchiriati pentru minim 10 zile. In comparatie cu tarifele practicate de alte firme de rent a car Bucuresti acesta este la jumatate de pret. Pana in momentul de fata de serviciile de inchirieri masini s-au bucurat un numar de peste 400 de clienti multi dintre ei alegand de fiecare data aceste oferte cat se poate de accesibile.

Rent a car Bucuresti cu masini de lux

De la www.rent-a-car-otopeni.ro veti putea inchiria masini de ultima generatie cu care veti calatorii in siguranta cu familia sau masini din gama economica si de lux. Marea majoritate a clientilor apeleaza la serviciul de rent a car Bucuresti si solicita masini din gama 4x4 in aceasta perioada. Aici se pot bucura de ele cu tarife ce pornesc de la 30 de euro pe zi. Tot ce trebuie sa faca un client interesat de aceste oferte este sa intre pe site, sa isi aleaga modelul dorit de masina si sa faca rezervarea. Inchirierea se poate face pe o perioada de minim 3 zile, asta inseamna ca daca pleci pana la munte cu familia o masina poate fi varianta ideala. De asemenea Rent A Car Otopeni este singura companie din capitala si din aeroport care nu solicita achitarea garantiei la inchirieri masini, care in cazul celorlalte companii poate ajunge pana la 500 de euro.

Ce masini gasiti in flota de rent a car Bucuresti

Masinile din flota variaza, sunt disponibile modele de lux cum sunt Bmw, Audi sau chiar Mercedes pentru clientii pretentiosi.
Masini din clasa economica cum sunt Dacia sau Opel acestea avand un tarif foarte rezonabil pentru clientii care au un buget mai redus sau masini de teren asa cum va spuneam in paragraful anterior. Tot ce trebuie sa faceti pentru a semna un contract de rent a car Bucuresti cu rent-a-car-otopeni.ro este sa intrati pe site, sa va alegeti modelul dorit si de restul se va ocup[a un reprezentant al companiei.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Rent A Car Bucuresti | Rent A Car Bucuresti |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --