Restrictii de circulatie in Capitala, in perioada 20 - 23 aprilie. Sunt vizate arterele unde vor avea loc evenimente in cadrul Festivalului International al Luminii Spotlight 2017 si Ziua Fortelor Ter

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Restrictii de circulatie in Capitala, in perioada 20 - 23 aprilie. Sunt vizate arterele unde vor avea loc evenimente in cadrul Festivalului International al Luminii Spotlight 2017 si Ziua Fortelor Ter


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Circulatia va fi restrictionata, in perioada 20 - 23 aprilie, pe mai multe strazi din Capitala, unde va avea loc Festivalul International al Luminii Spotlight, dar si pentru ceremoniile dedicate Zilei Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie circulatia va fi restrictionata pe mai multe strazi din Bucuresti.
Pentru Festivalul Spotlight, de joi pana duminica, intre orele 20.00 si 23.00, se va restrictiona traficul rutier pe Calea Victoriei intre Strada C.A. Rosetti si Splaiul Independentei, precum si pe strazile adiacente, cu exceptia Bulevardului Regina Elisabeta, Strazii Ion Campineanu si Strazii Doamnei - Strada Eforiei. Pe durata restrictiilor se va asigura o banda de urgenta pentru accesul autovehiculelor la institutiile din zona afectata, precizeaza politistii.
Monumentele de arhitectura de pe Calea Victoriei - Palatul CEC, Cercul Militar National, Biblioteca Centrala Universitara, Palatul Telefoanelor - vor fi puse in lumina de proiectoare cu lasere, un Fiat va fi transformat in acvariu luminos, "Gardienii Timpului", din Germania, vor strajui coloanele Muzeului National de Istorie, iar picturile lui Stefan Luchian vor fi piese centrale pe Grand Hotel du Boulevard, la Spotlight 2017, care se va desfasura la Bucuresti intre 20 si 23 aprilie.
Traficul va fi restrictionat in Bucuresti, joi si duminica, si pentru ceremoniile militare dedicate Zilei Fortelor Terestre.
Astfel, joi, intre orele 11.30 si 13.00, va avea loc o ceremonie de depuneri de coroane de flori la Monumentul Geniului, situat la intersectia Bulevardului Iuliu Maniu cu Bulevardul Geniului.
Brigada Rutiera transmite ca, pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona banda I de circulatie pe Bulevardul Iuliu Maniu, intre ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Festivalului International | Luminii Spotlight |
2007-2011 News20.ro --