Retete pentru Revelion: Terina de ardei si pasta de branza

Ingrediente Terina de ardei si pasta de branza
8 ardei capia rosii300 gr branza de vaci250 gr telemea de capra100 gr unto legatura de mararpiper macinatsare2 pliculete de gelatina
?
Mod de preparare Terina de ardei si pasta de branzaArdeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci, unt si telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului. Se condimenteaza cu piper si sare, se adauga mararul tocat fin, iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa .Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza.Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta.Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie.
Daca vrei sa prepari peste de Revelion, inspira-te de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *