Ingrediente Terina de ardei si pasta de branza 8 ardei capia rosii 300 gr branza de vaci 250 gr telemea de capra 100 gr unt o legatura de marar piper macinat sare 2 pliculete de gelatina
Mod de preparare Terina de ardei si pasta de branza Ardeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci, unt si telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului. Se condimenteaza cu piper si sare, se adauga mararul tocat fin, iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa . Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza. Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta. Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie. Daca vrei sa prepari peste de Revelion, inspira-te de ...
Incingi cuptorul la 190 grade Celsius. Pui nucile intr-o tava si le dai la cuptor pentru 7 minute. Le scoti din cuptor si le lasi sa se raceasca.
Intr-un castron amesteci faina cu sarea si praful de copt. Pui in blender boabele de cafea si le maru ...
Ingrediente Rulada de porc
1 lingurita boia dulce 1 bucata pulpa de proc cca 1 kg 3 bucati carnat de casa 3 bucati borcov fiert 1 lingura usturoi, chimen, verdeturi italiene, sare si piper
Mod de preparare Rulada de porc
Taiem carnea s ...
Se bat galbenusurile cu 1/4 cana de zahar bine si apoi se amesteca cu laptele dupa care se pun pe foc pana se ingroasa ca o crema. Se da apoi crema formata la rece. Se bate frisca cu mixerul pana se intareste, eu am folosit frisca lichida dar puteti ...
Ingrediente Supa crema de morcovi cu pui
500 ml apa, 200 gr morcovi, 50-100 ml lapte (formula sau de mama), 100 gr piept de pui
Mod de preparare Supa crema de morcovi cu pui
Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se pune la fiert. Morcovii se ...
Mod de preparare Piure de broccoli si dovlecei
Se spala si se taie in bucati mari cartoful, ceapa si dovleceii. Se pune apa la fiert si cand aceasta incepe sa fiarba, se adauga legumele taiate.
Dupa 20 de minute se adauga si buchetelele de broccoli s ...