RevizieShop.ro dispune de kit-uri de ambreiaje auto pentru numeroase marci de masini

RevizieShop.ro dispune de kit-uri de ambreiaje auto pentru numeroase marci de masini

Kit-uri de ambreiaje auto ideale pentru masinile fabricate de marcile de Ford, Audi, BMW, Seat,Skoda sau Volkswagen, ambreiaje ale caror preturi de achizitie sunt avantajoase sunt plasate pe piata de magazinul online RevizieShop.ro.

Ambreiajul auto este o componenta esentiala in absenta careia masina se afla in imposibilitatea de a functiona. Aceasta piesa are menirea de a transmite sau de a intrerupe puterea miscarii de rotatie a motorului atunci cand este actionata, respectiv decuplata. In genere, cea mai des intalnita cauza a stricarii ambreiajului consta in sofatul in mediul urban, atunci cand au loc porniri si opriri dese. De asemenea, tractatul unui autovehicul sau al unei remorci, acceleratiile agresive sau sofatul pe teren accident pot defecta aceasta componenta.

Preturile la care se afla kit-urile de ambreiaj din oferta RevizieShop.ro variaza de la produs la produs in functie de compania producatoare si de tipul de autovehicul pe care urmeaza a fi montate.

Ambreiajele auto – caror modele asigura functionarea optima?

Kit-urile de ambreiaj auto sunt fie dotate cu sisteme care cupleaza si decupleaza in mod automat, fie se actioneaza manual in momentul schimbarii treptei de viteza.

Avand in vedere faptul ca stocul RevizieShop.ro contine zeci de tipuri de ambreiaje auto, miza echipei RevizieShop.ro rezida in a multumi buzunarele si necesitatile unui spectru larg de clienti.

Printre kit-urile puse la dispozitie de magazinul online RevizieShop.ro se numara si urmatoarele:

? Ambreiaje auto pentru Audi A3 1.6 FSI, pentru Audi A4 B6/B7 1.9 TDI, pentru Audi A3 1.9 TDI
? Ambreiaje auto pentru BMW Seria 3 320D, BMW Seria 5 520D, BMW Seria 3 318D, BMW Seria 3 320I
? Ambreiaje auto pentru Ford Focus 1.6 TDCI
? Ambreiaje auto pentru Seat Leon cu motorizare de 1.6 cm3, de Seat Leon cu motorizare de 1.9 cm3 TDI
? Ambreiaje auto pentru Skoda Octavia 1.9 tdi sau pentru Skoda Octavia cu motor de 2.0 centimetri cubi, TDI
? Ambreiaje auto pentru VW Passat cu motor de 2.0 tdi, pentru VW Golf 5 cu motor de 1.9 tdi sau pentru VW Golf 2.0 tdi

Kit-urile de ambreiaje furnizate de magazinul online Revizieshop.ro contin volanta, placa de presiune, discul de ambreiaj si rulmentul de presiune.
Pentru a prelungi durata de viata a kit-ului de ambreiaj, specialistii de la RevizieShop.ro recomanda sa nu tineti piciorul pe pedala de ambreiaj atunci cand conduceti, mai ales in situatia in care sofati bara la bara intrucat piesa se va incinge peste masura, iar discul se va deteriora neremediabil.
De asemenea, va puteti da sema de faptul ca ambreiajul nu mai functioneaza atunci cand apasati pedala de acceleratie pentru a depasi un alt autovehicul sau pentru a urca o rampa, iar masina nu prinde viteza.

Kit de ambreiaj- cum puteti sa intrati in posesia lui?

Pentru a va cumpara un kit de ambreiaj de la RevizieShop.ro este necesara efectuarea unei comenzi online. Aceasta este o modalitate de achizitie rapida, care presupune accesul la un calculator. Comanda se realizeaza direct pe site-ul RevizieShop.ro.

In cazul in care nu cunoasteti ce ambreiaj auto este ideal pentru masina dumneavoastra, un reprezentant RevizieShop.ro va poate oferi toate informatiile necesare la numerele de telefon 0754.693.510, 0733.33.67.35, 0765.676.952.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *