Rusia va detine curand arme aducatoare de Apocalipsa. Vor crea tsunami-uri masive, care contamineaza radioactiv

Numita Poseidon, aceasta torpila rapida va fi detonata in apropierea coastelor oraselor inamice in caz de razboi.
Primele zvonuri despre aceasta super-arma au aparut in 2015. Proiectul, cunoscut atunci sub numele de “Status-6 Ocean Multipurpose System” si numit de americani “Kanyon”, a fost confirmata ulterior de surse din Pentagon.
Pe 27 noiembrie 2016 a fost detectat un test nuclear submarin efectuat de Rusia. O arma nucleara noua si foarte puternica, despre care Pentagonul nu a oferit detalii, a fost lansata atunci de pe un submarin rusesc intr-o zona geografica despre care nu s-au oferit detalii.
Drona are scopul de a crea un tsunami masiv, care contamineaza radioactiv, cu cobalt-60, coasta pe care ajunge. Arma poate fi transportata de doua noi submarine rusesti, numite Project 09852 Belgorod (din clasa de mari dimensiuni Oscar) si Project 09851 Habarovsk, lansate la apa in 2012, respectiv 2014. Habarovsk este un model misterios, despre care se stie ca poate transporta sase vehicule submarine “speciale”. Drona Poseidon seamana, la forma, cu un submarin. Este posibil ca arma sa fie bazata pe platforma Surrogat. Acesta este un submarin autonom prezentat de Rusia, care poate fi folosit in misiuni de spionaj sau pentru a imita orice alt model de submarin. Drona va putea fi folosita pentru a pacali submarinele de atac ale NATO, care, in vreme de razboi, ar avea rolul de a vana clasele mai mari rusesti de submarine, care transporta rachete balistice.
Potrivit unor zvonuri, Rusia considera ca Poseidon este o arma defensiva de ultima instanta si nu o ia in calcul ca arma ofensiva.
Conform blogului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *